Idei de cadouri pentru nunta de zahar sau fier

Cea de a sasea aniversare a casniciei mai este numita si nunta de zahar sau fier. Cu ocazia acestei aniversari poate iti doresti sa oferi un dar. Mai jos vei gasi o lista cu idei de cadouri pentru nunta de zahar sau fier.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva idei de cadouri pentru nunta de zahar sau fier

Bineinteles ca poti oferi orice cadou consideri ca este postrivit pentru aceasta ocazie. Insa, avand in vedere ca este vorba despre nunta de zahar sau fier, eu propun cateva cadouri care sa fie facute din… zahar sau fier, evident.

Sa incepem cu dulcele. In acest caz, cred ca sunt numeroase cadouri din zahar pe care le poti oferi. De la prajituri, bomboane personalizate, dulciurile preferate ale persoanei care le va primi si care se va bucura de acel cadou dulce, la ciocolata, produse pentru ingrijirea corporala care contin zahar, la biscuiti personalizati, cu diverse forme, culori, desene sau mesaje. Jeleurile, un aparat de facut vata de zahar, lumanari parfumate care miros a prajituri, recipiente de orice marime, culoare sau model in care poate fi depozitat zaharul, acadele, picturi pe care apar dulciuri, haine pe care sa fie desenate chestii dulci pot fi, de asemenea, un cadou interesant si potrivit pentru a fi oferit cu ocazia aniversarii a sase ani de la nunta.

Idei de cadouri pentru nunta de zahar sau fier

Idei de cadouri pentru nunta de zahar sau fier

Si acum, dupa ce ne-am indulcit putin si poate am facut si un drum pana la frigider sau la dulapul din bucatarie ca sa gustam ceva dulce, sa vedem ce cadouri din fier ati putea oferi cu ocazia nuntii de zahar sau de fier.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Un bol facut din fier, poate chiar personalizat, ar putea fi un cadou interesant.

Un suport pentru lumanarile puse pe masa cu ocazia cinei, personalizat la randul sau, ar putea fi, de asemenea, un cadou potrivit.

Un suport pentru umerasele pe care sa stea hainele e o alta idee care poate fi trecuta pe lista.

Stii ca ii place sa citeasca persoanei care va primi darul de la tine? Atunci un semn de carte, din fier, personalizat cu un citat sau cu unele desene, ar putea fi o idee buna de care sa tii cont cand iei decizia finala cu privire la cadoul pe care il vei oferi cu ocazia aniversarii a sase ani de la nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Idei de cadouri pentru nunta de zahar sau fier

Si niste bijuterii facute din fier, lucrate frumos, elegant, ar putea fi un cadou inedit pe care il poti oferi cu aceasta ocazie.

Asadar, sunt multe daruri care pot fi facute cand se implinesc sase ani de la nunta. Poate vei oferi sotului sau sotie un astfel de dar sau poate il vei oferi unor prieteni, rude sau vecini, colegi de serviciu etc. Te poti inspira din ideile mentionate de mine mai sus sau poti oferi orice altceva, care nu trebuie sa aiba neaparat legatura cu zaharul sau cu fierul. Orice cadou oferit din suflet este sau ar trebui sa fie apreciat.

Si acum, dupa ce v-am propus cele cateva idei de cadouri de mai sus, va intreb si pe voi daca mai este ceva ce ati putea adauga in aceasta lista.

Foto: Pinterest

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment