Idei de cadouri pentru nunta de piele

Se apropie cu pasi repezi aniversarea cu numarul trei a casniciei voastre. E momentul sa te gandesti la cadoul pe care i-l vei oferi sotului sau sotiei tale. Sau poate esti prieten, vecin, verisor cu acel cuplu care in curand va sarbatori trei ani de casnicie si inca nu stii ce cadou sa le oferi. Nu te teme, noi suntem aici, gata sa te ajutam. Mai jos gasesti cateva idei de cadouri pentru nunta de piele. Iata despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva idei de cadouri pentru nunta de piele

Inainte de a scrie aceasta lista, vreau sa va spun ca desi este vorba despre nunta de piele, cadourile nu trebuie sa fie neaparat din piele. Poate fi vorba despre orice. Atata vreme cat acel cadou este oferit din suflet, cu siguranta va fi apreciat. Acestea fiind spuse, sa ne intoarcem la lista despre care va spuneam mai sus. O sa va propun cateva idei de cadouri facute din piele, avand in vedere ca este vorba despre nunta de piele.

Bratarile din piele, personalizate, sunt cu siguranta o buna idee. Daca stii ca persoana care le va primi le va purta, atunci cred ca gata, ai gasit cadoul ideal.

Idei de cadouri pentru nunta de piele

Idei de cadouri pentru nunta de piele

Ce spui de o geanta de piele? Cine ar refuza un astfel de accesoriu? Bine, adevarul este ca sunt destule persoane care l-ar refuza. Stii tu, cei care sunt impotriva lucrurilor confectinate din piele, avand in vedere cum se obtin ele, veganii, vegetarienii, sustinatorii drepturilor animalelor etc. Oricat de frumoase ar fi aceste cadouri, nu uita ca nu sunt pentru oricine, deci daca stii bine persoana careia ii vei face un astfel de cadou, din piele naturala, vei sti daca va accepta sau nu un astfel de dar. Nu este pentru toata lumea. Si nu e vorba numai despre gentile de piele, ci despre orice lucru confectionat din acest material.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Un portofel de piele poate fi, de asemenea, o buna alegere cand vine vorba despre darul oferit cu ocazia nuntii de piele. Poti trece si aceasta idee pe lista.

Un ceas cu o curea din piele nu are cum sa nu fie un cadou pe placul celui care il va primi.

Idei de cadouri pentru nunta de piele

Si manusile din piele pot fi un cadou pe care il poti oferi cu ocazia celebrarii celor trei ani de casnicie.

Un mousepad confectionat din piele poate fi, de asemenea, o idee buna, mai ales pentru cineva care lucreaza mult timp la calculator sau la laptop. Cu siguranta este un cadou inedit, un lucru ce va fi folosit mult timp de persoana care il va primi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce spui de un semn de carte facut din piele? Poate fi si personalizat, desigur. Daca stii ca persoanei care il va primi ii place sa citeasca, atunci poate ca ai gasit deja cadoul ideal.

Sunt multe lucruri confectionate din piele pe care le poti oferi in dar. Atentie, insa! Sunt persoane care nu accepta si nu poarta produse facute din piele naturala, deci ai mare grija inainte de a oferi un astfel de cadou, pentru ca, asa cum am spus mai sus, nu este pentru toata lumea.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment