Idei de cadouri de la domnisoara de onoare pentru mireasa

Vei fi domnisoara de onoare si vrei sa ii faci o surpriza miresei? Daca nu stii ce dar sa ii oferi, mai jos vei gasi o lista cu cateva idei de cadouri de la domnisoara de onoare pentru mireasa. Iata ce ai putea sa ii oferi viitoarei mirese.

Cateva idei de cadouri de la domnisoara de onoare pentru mireasa

1. Un halat personalizat

Poate fi trecut pe el numele miresei sau cuvantul “bride”, ori “mireasa”, daca vrei sa fie in limba roamana. Sau poate avea inscriptionate initialele miresei. Poate fi din matase sau dintr-un alt material. Il poate purta in ziua in care se pregateste pentru nunta, in luna de miere sau oricand in viitor, ca sa ii reaminteasca de perioada in care se pregatea pentru ziua cea mare.

2. Un tablou care contine o parte din discursul de la nunta al miresei

Sau poate o declaratie de dragoste pe care mireasa i-o face mirelui. Sunt cuvinte frumoase, emotionante si cu siguranta va fi un cadou tare frumos.

Idei de cadouri

Idei de cadouri

3. Un lantic cu initiale

Pot fi initialele miresei sau pot fi initialele celo doi miri. Ar putea fi din aur sau din argint, in functie de preferintele miresei, cunoscute de persoana care ii ofera cadoul sau de bugetul pe care il are domnisoara de onoare pentru acel cadou.

4. O geanta

Daca viitoarei mirese ii plac gentile, atunci sigur acesta este un cadou pe care il va primi cu bucurie. Modelul si stilul vor fi alese de domnisoara de onoare tinand cont de preferintele viitoarei mirese.

5. Un lantic al prieteniei

Daca mireasa si domnisoara de onoare sunt bune prietene, atunci aceasta idee poate fi una de care sa tina cont cea care vrea sa cumpere cadoul. Sigur va fi tare apreciat darul de catre persoana care il va primi. Ar putea avea inspcriptionate cateva cuvinte, sau o anumita data importanta pentru cele doua prietene. La fel ca in cazul lanticului cu initiale, materialul pretios poate fi oricare.

6. Abonament la spa

Inainte de nunta sau dupa eveniment, pentru a se relaxa si pentru a se rasfata, mireasa ar putea merge la spa. O femeie va aprecia acest cadou. Este de tinut minte si de pus pe lista.

Idei de cadouri

Idei de cadouri

7. O cutie personalizata pentru verighete

Poate fi din lemn sau din alt material. De asemenea, poate fi inscriptionata sau nu. Cu siguranta domnisoara de onoare va sti ce alegere sa faca in privinta modelului.

8. O rama foto

Poate contine o poza sau nu. Fie poate fi vorba despre o poza cu cele doua prietene sau poate o imagine cu viitorii miri. Poate una de la sedinta foto facuta cu ocazia logodnei. Sau rama poate fi fara poza, iar viitoarea mireasa va alege ce imagine va pune acolo.

9. O geanta pentru cosmetice

Orice femeie are nevoie de un astfel de obiect, iar viitoarea mireasa nu face exceptie de la regula. Poate fi personalizata acea geanta, poate contine initialele femeii. Sigur va fi un cadou apreciat de viitoarea mireasa.

Si acum, la final, dupa ce ai vazut lista cu acele cateva idei de cadouri de la domnisoara de onoare pentru mireasa, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta.

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment