Idei creative pentru nunta in 2020

Veti face nunta in 2020? Atunci ati ajuns unde trebuie, deoarece aici veti gasi o lista cu cateva idei creative pe care le puteti pune in practica la propriul eveniment pentru a-l face unul memorabil atat pentru voi, cat si pentru invitati. Sa vedem despre ce este vorba.

Cateva idei creative pentru nunta in 2020

1. Lasati arta sa va inspire

Sunteti pasionati de arta? Aveti anumite tablouri preferate sau un artist preferat? Atunci puteti lasa sa se vada acest lucru atat pe invitatiile de nunta, cat si in decorul de la marele eveniment. Se pare ca in anul 2020, arta va fi prezenta la nunta.

2. Se pune accent pe experienta invitatilor

Si ei trebuie sa se simta bine la nunta, nu numai mirii. Chiar daca cei doi vor fi in centrul atentiei, sa nu uitam si de invitatii care investesc timmp si bani pentru eveniment. Asa ca, pentru un eveniment memorabil, ati putea sa organizati anumite surprize pentru invitati. Tineti cont si de buget, ganditi out of the box si incercati cele mai neasteptate surprize.

Idei creative pentru nunta in 2020

Idei creative pentru nunta in 2020

3. Petreceri tematice inainte de nunta

Fie ca este vorba despre petrecerea de logodna, de petrcerea burlacilor si a burlacitelor, ati putea sa aveti o tema caracteristica acestor petreceri. Va fi distractiv, unic si o experienta frumoasa pentru toata lumea. Merita sa incercati.

4. Indraznniti sa alegeti o culoare care iese in evidenta

Fie ca este vorba despre rochia de mireasa, care poate fi si altfel decat alba, sau de decorul de nunta, ori alte elemente legate de marele eveniment, ati putea fi indrazneti si ati putea alege culori care sa iasa in evidenta. Nu trebuie sa va limitati numai la cateva nuante, nu trebuie sa va fie teama. Daca doriti sa faceti un anumit lucrul, faceti-l! Este nunta voastra, deci deciziile sunt ale voastre.

5. Aranjamentele florale mai putin traditionale

Cand va ganditi la nunta, probabil aveti in minte numai anumite tipuri de flori ce sunt compatibile cu un astfel de eveniemnt, nu? Ei bine, in anul 2020 puteti uita de aceste lucruri. Acum, daca va doriti un anumit tip de flori pentru aranjamente, atunci nu ezitati sa le folositi. Chiar daca nu sunt unele traditionale, asta nu inseamna ca nu vor arata grozav.

6. Invitatii se pot implica mai mult in timpul nuntii

Daca vor asta, desigur. Pot sa spuna discursuri, pot sa vina cu anumite propuneri de jocuri sau stabiliti dinainte jocurile, iar ei pot lua parte la ele. Va puteti gandi la numeroase metode prin care ii puteti implica si pe ei mai mult, daca doresc, bineinteles.

Idei creative pentru nunta in 2020

Idei creative pentru nunta in 2020

7. Mirii isi pot spune juramintele intre patru ochi

Prin filme vedem cum mirii isi spun juramintele in fata invitatilor. Nu stiu cat de mult se pratica asta la noi, insa ati putea sa va scrieti juramintele si sa vi le spuneti intre patru ochi, sa fie un moment numai al vostru. Daca doriti, puteti sa rugati videograful si fotograful sa imortalizeze acele momente. Daca nu, vor ramane numai intre voi si in amintirea voastra.

Si acum, la final, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz unde gasesti clipuri artistice de nunta din care te poti inspira pentru evenimentul tau. Vizionare placuta!

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment