Idei clasice de nunta de care cuplurile uita

Cand vine vorba despre nunta, fiecare cuplu isi doreste ca evenimentul sa fie unul aparte, de neuitat. Insa asta nu inseamna ca nu se pot include in cadrul marelui eveniment si unele idei clasice. Acestea pot condimenta un pic nunta. Asadar, iata cateva idei clasice de nunta de care cuplurile uita.

Idei clasice de nunta de care cuplurile uita

1. Ceva imprumutat si ceva albastru. Poate unele mirese vor sa aiba astfel de obiecte la nunta, in timp ce altele prefera sa treaca peste aceasta idee clasica. Indiferent in ce categorie te incadrezi, ai putea sa tii cont de faptul ca o bijuterie de familie, o nunata de albastru pe unghii, cerceii albastri, pantofii cu o pata de culoare, pot reprezenta cateva sugestii de care sa tii cont daca vrei sa ai la nunta ceva albastru si ceva imprumutat.

2. Initialele voastre imprimate pe unele obiecte de la nunta. Sigur ca nu pe toate, insa poate pe servetelele folosite in ziua cea mare ori pe unele obiecte decorative. Acestea isi vor lasa amprenta asupra evenimentului. Ii vor da o nota de eleganta, vor fi in acelasi timp clasice. Si vor arata o parte din personalitatea voastra.

3. Momentul in care mirii parasesc locatia. Ai vazut in filme masina aceea pe care scrie “Proaspat casatoriti”? Ei bine, este o idee clasica pe care ati putea sa o puneti si voi in valoare la nunta. Si bineinteles ca momentul trebuie sa fie imortalizat. Fie va avea loc la finalul petrecerii de nunta, sau dupa ce mirii ies din biserica, dupa ce devin sot si sotie in fata lui Dumnezeu. A doua varianta poate fi mai buna deoarece lumina va fi favorabila pentru poze deosebite.

Idei clasice de nunta

People | HowStuffWorks

4. O scrisoare de dragoste. Cand i-ai scris ultima data o scrisoare de dragoste partenerului sau partenerei de viata? Sigur ca poate va faceti declaratii la telefon, in scris, pe retelele sociale. Insa in ziua nuntii, o scrisoare de dragsote, scrisa de mana, poate fi tare romantica si in acelasi timp emotionanta. Si sigur va fi pastrata multa vreme de cel ce o va primi. Pune pe hartie toate sentimetele pentru persoana iubita si vei vedea cat de mult va aprecia gestul.

5. Tortul de nunta care este taiat de soti. Sigur, sunt multe cupluri care inca respecta aceasta traditie a taierii tortului. Este unul dintre primele lucruri pe care le faceti impreuna in calitate de sot si sotie. Pe de alta parte, sunt si cupluri care prefera sa treaca peste acest moment si, in schimb, sa le ofere invitatilor minitorturi sau alte prajituri mici. Ceea ce inseamna ca nu va exista, poate, un tort mare, deci nici momentul in care cuplul il taie impreuna.

6. Aruncarea buchetului miresei. Sunt unele femei care aleg sa treaca peste partea aceasta la nunta. Motivele pt fi diverse. Poate vor sa isi pastreze buchetul, poate nu vor sa le puna intr-o situatie stanjenitoare pe unele femei etc. Insa poate fi un moment frumos la nunta, asa ca gandeste-te bine daca este sau nu este cazul sa renunti la el.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat are sunt acele idei clasice de nunta de care cuplurile uita, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment