Hotel Plaza Craiova

Casatoria reprezinta inceputul unei vieti cladite de doua suflete ce impart aceeasi iubire.
Nu exista o zi mai frumoasa decat aceea in care spunem DA, in fata lumii, in fata lui Dumnezeu, in fata tuturor. Te-ai gandit mult cum vei petrece in aceasta zi unica pentru tine si jumatatea ta, dar suntem convinsi ca cel mai des te-ai gandit la localul pe care il vei inchiria pentru tine si invitatii tai, care merita confort, eficienta, diversitate intr-un hotel/ restaurant, cu personal pe masura.
De aceea venim in ajutorul tau si iti recomandam Hotel Plaza Craiova, care iti ofera toate conditiile de care ai nevoie si pe care ti le doresti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Hotel Plazza Craiova

Hotel Plaza Craiova

Hotel Plaza Craiova dipune de :
– amplasare centrala;
– trei sali de conferinta cu o capacitate de peste 600 locuri;
– doua sali de restaurant cu 560 locuri;
– sistem de climatizare;
– sistem de ventilatie;
– spalatorie ;
– calcatorie;
– acces gratuit la internet prin wireless;
– parcare gratuita si pazita;
– Camere cu un design unic si special, dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar și baie ;

Hotel Plazza Craiova

Hotel Plaza Craiova

Salonul Royal- dispune de 180 de locuri, amenajat in asa maniera incat sa ofere oaspetilor un cadru intim cu stil si eleganta, meniuri pentru cele mai finute, sofisticate si pretentioase gusturi, servite impecabil, dar si muzica ambientala intr-un cadru iluminat discret si select.
Salonul Aristocrat- este situat la etajul unu al cladirii cu o capacitate de 380 de locuri si promite sa iti ofere seara de neuitat fiind recomandat pentru stil, eleganta, aranjamente si marca si feeria de lumini ce poate fi regizata in interiorul salii. Aici poti organiza o cina romantica, o intalnire de afaceri, sau cel mai important eveniment din viata ta.

Hotel Plazza Craiova

Hotel Plaza Craiova

Dar Hotel Plaza Craiova nu este recomandat numai pentru nunti, botezuri, aniversari, ci si pentru vacante, intalniri de afaceri, conferinte, oferind o gama completa de servicii, care consta in echipamente tehnice, welcome coffee şi coffee breaks, bufet suedez sau meniuri a la carte.
Pe langa toate astea, Salonul Smarald pune la dispozitia clientilor ; sonorizare, conexiune la internet, microfoane fara fir, videoproiector, ecran de proiectie, asistenta tehnica, fax, xerox, imprimanta, flipchart si consumabile si nu in ultimul rand parcare cu paza asigurata.
Asadar, Hotel Plaza Craiova, este locul potrivit pentru tine, indiferent ca doresti sa iti organizezi nunta, o petrecere, o conferinta sau te aflii pur si simplu in Orasul Craiova si vrei sa te bucuri de confort, conditii si relaxare. Pe toate le gasesti doar la Hotel Plaza Craiova, situat la numai cinci minute de Parcul Nicolae Romanescu si de Universitatea Craiova.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Hotel Plazza Craiova

Hotel Plaza Craiova

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment