Hotel Oltenia Ballroom Craiova

Daca doar o data in viata ai sansa sa alegi cum sa traiesti, sa te distrezi si mai ales unde, atunci deschide ochii bine si nu te grabi sa faci alegeri pripite. Alege ca nunta ta sa se desfasoare intr-un hotel de lux cu un restaurant pe masura. Alege sa te simti bine si sa fii mandru pentru alegerea facuta atunci cand nunta ta va deveni o poveste ascultata si povestita de cei care ti-au fost alaturi. Alege sa fii unic si sa ai parte de o seara memorabila indiferent de evenimentul pe care l-ai organizat.
Hotel Oltenia Ballroom Craiova, te primeste cu un aer de romantism si rafinament de care nu ai parte de prea multe ori in viata si iti pune la dispozitie un salon cu design modern si luxos cu o capacitate de peste 400 de locuri, inspirat sa creeze nunta ta de vis sau evenimentul la care ai visat intotdeauna. O singura seara petrecuta la Hotel Oltenia Ballroom Craiova in cadrul unui eveniment unic cu o atmosfera de neuitat te va face sa ramai cu amintiri pe care le vei pretui toata viata si despre care vei spune mereu: ,,a fost altfel…”

Hotel Oltenia Ballroom Craiova

Hotel Oltenia Ballroom Craiova

De ce? Pentru ca evenimentul tau este despre tine, iar Hotel Oltenia Ballroom Craiova, se straduieste sa exprime acest lucru, personalul fiind atent la cele mai mici detalii, emotii si dorinte, pentru a avea parte de unicitate asa cum ai visat.
Te vei bucura de meniuri personalizate, tarife speciale la cazare pentru invitatii tai, aranjamentul salii GRATUIT, nu platesti taxa de tirbuson pentru bauturile spirtoase si in plus, se ofera camera dulbla GRATUITA pentru miri, Iar acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le ai origanizand evenimente la Hotel Oltenia Ballroom Craiova.

Hotel Oltenia Ballroom Craiova

Hotel Oltenia Ballroom Craiova

Sala Oltenia Ballroom- este locul perfect indiferent de evenimentul pe care doriti sa-l oragnizati, fiind amenajata dupa rigorile unui restaurant de lux, cochet si rafinat adaptandu-se la cerintele oricarui tip de eveniment, fie ca este vorba despre nunta, botez, , organizare revelion, organizare evenimente corporate, organizare receptii, organizare evenimente mondene, dineuri, degustari de vinuri, prezentari de moda sau orice fel de alte tipuri de festivitati; toate astea definesc stilul care te caracterizeaza si clasa sociala pe care vrei sa o afisezi in fata invitatilor tai la un eveniment atat de important in viata ta.

Daca vrei sa organizezi un eveniment, te sfatuiesc sa contactezi consultantii de la Hotel Oltenia Balroom Craiova, pentru a stabili impreuna varianta optima a meniului,  si alte detalii importante legate de eveniment, in functie de bugetul de care dispui si mai ales despre bauturi, fiind unele  dintre cele mai variate, de la sucuri din fructe proaspete, cocktail-uri sofisticate, pana la un vin romanesc de traditie si sampania fina frantuzeasca.

Asadar, esti pe cale sa iti organizezi cel mai frumos eveniment din viata ta, alegand rafinament si unicitate cu Hotel Oltenia Ballroom Craiova. Esti doar la un click distanta de visul tau.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment