Horoscopul iubirii 30 octombrie – 5 noiembrie 2017

Horoscopul iubirii 30 octombrie – 5 noiembrie 2017. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta perioada in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut. Tu ce zodie esti?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Horoscopul iubirii 30 octombrie – 5 noiembrie 2017

BERBEC. Ai vrea sa te concentrezi mai mult asupra relatiei, insa in acelasi timp iti doresti sa te ocupi si de cariera. Incearca sa gasesti un echilibru, o modalitate prin care sa nu neglijezi nici planul sentimental, nici pe cel profesional.

TAUR. Este o saptamana in care vei simti nevoia sa faci anumite shcimbari in viata de cuplu. Sunt anumite lucruri care parca nu iti mai plac, care nu te mai fac fericit. Ce faci in situatia aceasta? Gandeste-te foarte bine ininte de a lua o hotarare.

Horoscopul iubirii 30 octombrie - 5 noiembrie 2017

Relate Institute

GEMENI. Parca lucrurile incep sa se aseze in sfarsit si in plan sentimental, ceea ce este foarte bine. Aveai nevoie de asta. Cei care inca nu sunt intr-o relatie ar putea sa intalneasca pe cineva in aceste zile. Si, daca sunt compatibili, atunci cu siguranta se poate dezvolta o frumoasa poveste de dragoste.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

RAC. Este clar ca ceva s-a schimbat intre voi. Insa nu stii cum sau de ce. Cel mai bine ar fi sa fii sincer cu partenerul de cuplu si sa vorbiti despre lucrurile prin care treceti. Nu incerca sa ignori problemele, pentru ca nu asa se vor rezolva.

LEU. Este o saptanmana in care vei observa ca ai cam lasat pe plan secund relatia. Din fericire, nu este prea tarziu sa iti indrepti greselile. Tot ce trebuie sa faci este sa iti doresti sa schimbi ceva. Si cu siguranta vei reusi sa faci asta.

FECIOARA. Parca nici nu mai stii cum stau lucrurile intre tine si partenerul de cuplu. Sunt momente in care te simti neglijat, lasat la o parte, exclus din viata lui. Ce este de facut? Stii ca trebuie sa discutati, insa parca iti este teama sa deschizi subiectul. Insa nu prea ai de ales.

CITESTE SI: Cum se schimba zodiile dupa casatorie

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Zodiile care se vor logodi pana la sfarsitul anului 2017

BALANTA. Incearca sa te mai pui si pe tine pe primul plan in relatie. Este adevarat ca nu ai cum sa fii egoist, nu trebuie sa fii astfel, mai ales ca este si acea persoana in viata ta, insa ai grija si de tine.

SCORPION. Este o saptamana in care te vei confrunta cu anumite probleme la locul de munca, sau in cercul de prieteni. Ai grija sa nu le lasi sa iti afecteze relatia de cuplu. Nu este in regula sa faci asta.

Horoscopul iubirii 30 octombrie - 5 noiembrie 2017

YouTube

SAGETATOR. Iti este dor de momentele romantice de la inceputul relatiei. Asa ca de ce nu iei masuri si de ce nu incerci sa reaprinzi paisunea dintre voi?

CAPRICORN. Te intelegi bine cu partenerul de cuplu, ceea ce este perfect. Insa sunt unele momente in care parca ai nevoie de o schimbare. Stai de vorba cu tine, afla ce iti doresti de fapt, dupa care dicuta si cu partenerul de viata.

VARSATOR. Este o saptamana in care in sfarsit te poti bucura de raltie. Totul merge cum nu se poate mai bine intre voi.

PESTI. Simti ca te sufoci uneori in relatie. Si stii prea bine care este motivul. Asa ca nu mai astepta si ia masuri.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment