Horoscopul iubirii 11 – 17 septembrie 2017

Horoscopul iubirii 11 – 17 septembrie 2017. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta perioada din punct de vedere sentimental. Care este semnul tau zodiacal? Va fi o saptamana in care unele zodii vor fi nevoite sa ia anumite decizii importante in ceea ce priveste relatia. Iata ce spun astrologii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Horoscopul iubirii 11 – 17 septembrie 2017

BERBEC. Incearca sa nu te mai gandesti de doua ori inainte de a face sau de a spune ceva. Uneori este mai bine ca pur si simplu sa iti asculti inima. Traieste momentul si bucura-te de clipele frumoase petrecute alaturi de partenerul de viata.

TAUR. Vei pus la un moment dat in situatia de a lua o decizie importanta legata de viata de cuplu. Ai grija ce vei decide. Cantareste bine fiecare optiune, astfel incat la final sa nu ai remuscari.

Horoscopul iubirii 11 - 17 septembrie 2017

Horoscopul iubirii 11 – 17 septembrie 2017

GEMENI. Credeai ca nu va veni si momentul in care iti vei intalni jumatatea. Insa in aceasta saptamana este posibil sa rasara soarele si pe strada ta. Vei vedea ca lucrurile nu erau chiar asa cum ti le imaginai tu. Daca esti intr-o relatie, atunci trebuie sa stii ca in aceasta saptamana totul va fi bine intre tine si partenerul de viata.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

RAC. Ai asteptari prea multe de la partenerul de cuplu, iar lucrul acesta este vizibil. De aceea pot sa apara unele probleme intre voi. Pentru a le evita, incearca sa te pui in locul lui, sa realizezi ca asteptarile tale nu sunt realiste.

LEU. Incearca sa nu mai compari relatia ta cu relatiile altora. Nu uita ca fiecare persoana este unica, deci si relatiile sunt unice. Asa ca nu iti mai imagina cum ar fi daca… Bucura-te de relatia ta. Doar te face fericit/a, nu?

FECIOARA. Treci printr-o perioada in care parca nici nu mai stii ce sa faci in relatie. Nu stii care este formula magica pentru ca totul sa fie perfect intre tine si partener. Cel mai bine ar fi sa gandesti si cu inima si vei vedea ca totul se va schimba in bine.

BALANTA. Este bine sa inveti sa ai mai multa incredere in partenerul de cuplu. Nu uita ca increderea este foarte importanta intr-o relatie. Fara ea, totul poate fi distrus si este greu sau imposibil apoi sa mai reparati ceva.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Zodiile care nu se casatoresc din dragoste

CITESTE SI: Zodiile care se indragostesc o singura data in viata

Horoscopul iubirii 11 - 17 septembrie 2017

Horoscopul iubirii 11 – 17 septembrie 2017

SCORPION. Poate vei simti ca ai nevoie de o pauza, un timp in care sa iti pui gandurile si sentimentele in ordine. Ai senzatia ca ceva nu functioneaza asa cum ar trebui in relatie. Nici nu este indicat sa iei decizii inainte de a te gandi si la urmari.

SAGETATOR. Totul este cum nu se poate mai bine intre tine si partenerul de cuplu. Asa ca nu te mai gandi la ceea ce a fost pana acum. Doar bucura-te de moment si atat. Nici la viitor nu te gandi, pentru ca nu stii ce se va intampla. Poti doar sa iti imaginezi si sa iti creezi unele asteptari, ceea ce nu este tocmai in regula.

CAPRICORN. Treci printr-o perioada tare frumoasa in cuplu. Parca esti in luna de miere. Se pare ca ai gasit formula fericirii in cuplu.

VARSATOR. Urmeaza sa faci in curand un pas important in relatie. Simti ca esti pregatit pentru asta, iar lucrul acesta se vede pe chipul tau.

PESTI. Parca simti ca ceva nu este in regula in relatie. Si nu ai idee despre ce este vorba. Sau poate doar nu vrei sa accepti realitatea?

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment