Greșelile mireselor înainte de nuntă

Ca orice mireasă organizată sigur ți-ai făcut o listă cu lucrurile pe care trebuie să le faci pentru ziua nunții: de la ce flori vei utiliza până la capitolul frumusețe, un capitol la care multe mirese au restanțe considerabile. Este importantă alegerea rochiei de mireasă care să te avantajeze, la fel și a felului în care îți vei coafa părul, a machiajului potrivit și testat, însă în toate aceste pregătiri se vor strecura și câteva greșeli. Este foarte important să cunoști greșelile mireselor înainte de nuntă pentru a nu cădea în capcană. Așadar, citește recomandările de mai jos privind capitolul beauty pentru a fi o mireasă fără griji.

teilor.ro

Greșelile mireselor înainte de nuntă

1. Nu îți vopsi părul
Pentru femeile care au început să se vopsească ar fi exclus să nu aducă un plus de prospețime părului lor chiar înainte de nuntă prin acest procedeu. Așadar, dacă vrei să îți vopsești părul trebuie să nu faci asta chiar înainte de nuntă, mai ales dacă vrei să încerci ceva nou. În cazul în care rezultatul nu te mulțumește trebuie să fii conștientă că nu mai ai la dispoziție prea mult timp pentru a corecta eventualele greșeli.

Greșelile mireselor înainte de nuntă

Pinterest

2. Nu îți schimba rutina de îngrijire a tenului atunci când ești o viitoare mireasă
Poate printre cele mai grave greșeli pe care le faci atunci când ești o viitoare mireasă este să îți schimbi rutina de îngrijire a tenului sau să adaugi produse noi. În situația de față este recomandat să rămâi la o rutină simplă bazată pe demachiere (doar seara), curățare, hidratare și exfolianții pe care deja îi foloseai. Unele produse care au în compoziție ingrediente active au nevoie de timp pentru a arăta ce pot, mai ales că se întâmplă ca unele produse să nu fie bine tolerate de piele ta (mai ales dacă ai un ten cu probleme). Axează-te mai mult pe hidratare, folosind serumuri și creme cu acid hialuronic.

Greșelile mireselor înainte de nuntă

Pinterest

3. Arată-le stiliștilor rochia ta de mireasă
Stiliștii trebuie să vadă ce rochie de mireasă ai ales, pentru că în acest mod vei primi sugestii în legătură cu ce machiaj și coafură sunt mai potrivite.

teilor.ro

4. Nu este indicat să faci tratamente și proceduri cosmetice
Nici nu ar trebui să te gândești la tratamente cosmetice, fillere sau peelinguri înainte de nuntă. În cazul în care vrei neapărat să optezi pentru astfel de intervenții este indicat să o faci cu cel puțin o lună înainte de eveniment, pentru ca eventualele reacții adverse să aibă timpul necesar de vindecare.

Greșelile mireselor înainte de nuntă

Pinterest

5. Mergi la probe de machiaj și coafură
De cele mai multe ori, multe viitoare mirese sunt de părere că este o pierdere de timp și bani să mergi la probe de machiaj și coafură doar pentru a vedea cum vor arăta în ziua nunții. Trebuie să știi că te vei simți mult mai relaxată știind cum vei arăta la nivelul feței în ziua nunții, pentru că astfel vei evita un dezastru și regretele pe care o să le ai după. Până la urmă nu este o obligație, ci o recomandare.

Greșelile mireselor înainte de nuntă

Pinterest

Prin urmare, dacă nu vrei ca aspectul tău din ziua nunții să te dezamăgească sau să fii de nerecunoscut într-un sens negativ ar fi bine să iei în considerare sfaturile de mai sus și să nu te lași purtată de val.

Despre autor

Ana

3 Comentarii

Leave a Comment