Greseli pe care viitoarele mirese le fac cu viitoarele soacre

Dupa ce te casatoresti cu el, familia lui devine si a ta. Si acelasi lucru este valabil si in cazul familiei tale, evident. De aceea este important sa aveti o relatie frumasa, lipsita de conflicte. Pentru ca lucrul acesta sa se intample, ai putea tine cont de acele greseli pe care viitoarele mirese le fac cu viitoarele soacre. Evitandu-le, relatia dintre tine si viitoarea soacra va debuta cu dreptul. Asadar, iata ce ar trebui sa stie cele ce in curand vor imbraca rochia de mireasa.

Greseli pe care viitoarele mirese le fac cu viitoarele soacre

1. Nu tin cont de ceea ce isi doresc. Este posibil ca mama viitorului tau sot sa vrea sa se implice in organizarea nuntii. Poate, de exemplu, va dori sa cheme anumite persoane la nunta si se va implica si in modul in care vor fi aranjati la masa invitatii. Poate nu vei fi de acord cu toate interventiile sale si in unele situatii nu vei dori sa faci asa cum vrea ea. Insa, atunci cand este posibil, permite-i si ei sa aiba ceva de spus.

2. Isi ignora propiriile dorinte. Daca vrei, de exemplu, sa mergi la cumparaturile pentru nunta numai cu mama ta, atunci fa asta. Sunt momente pe care le traiesti o singura data in viata asa ca trebuie sa ai alaturi oamenii pe care ti-i doresti aproape. Daca vrei sa cumperi rochia de mireasa numai cu mama ta langa tine, atunci asta sa faci. Daca vei ceda si o vei chema si pe viitoarea soacra doar pentru ca ea sa nu se supere sau sa nu apara unele discutii, atunci este posbil ca mai tarziu sa regreti decizia luata si chiar sa incepi sa dezvolti unele sentimente neplacute pentru soacra ta pentru ca ai inclus-o in unele momente pe care le voiai doar pentru tine si mama ta.

3. Il rogi pe viitorul tau sot sa poarte cu mama lui toate discutiile legate de nunta. Da, este mai usor asa. Insa astfel ii vei da senzatia viitoarei tale soacre ca nu o vrei implicata in organizarea nuntii sau nu te intereseaza sa ai o relatie apropiata cu ea. Ideal ar fi ca macar din cand in cand sa iei legatura cu mama lui si sa discutati impreuna detaliile (unele dintre ele) legate de nunta.

Greseli pe care viitoarele mirese le fac cu viitoarele soacre

Barca Bar

4. Ii trimiti mesaje. Insa in textul scris se pierd multe lucruri: tonul, sarcasmul etc. Plus ca generatia lor nu este obisnuita cu mesajele scrise si prefera sa vorbeasca la telefon. Asa ca, din cand in cand, sun-o! Vei vedea ca va aprecia gestul si astfel relatia voastra va incepe sa prinda contur.

5. Nu ii dai toate detaliile. Poate te va ajuta cu organizarea nuntii. Pentru ca acea colaborare sa aiba succes, trebuie sa ii oferi toate detaliile legate de lucrul de care se ocupa. Ea nu are de unde sa stie care iti sunt dorintele. Si, desi are intentii bune si vrea sa te ajute, este posibil sa faca unele greseli pe care sa le interpretezi in mod eronat. De aceea este ideal sa ii oferi toate detaliile de care are nevoie.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt acele greseli pe care viitoarele mirese le fac cu viitoarele soacre, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Te poti inspira de acolo pentru organizarea propriului eveniment.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment