Greseli pe care miresele le fac atunci cand aleg culorile pentru nunta

Cand vine vorba despre nunta, culorile sunt foarte importante. Insa mireasa trebuie sa le aleaga cu mare grija. Iata care sunt acele greseli pe care miresele le fac atunci cand aleg culorile pentru nunta. Mai jos vei gasi o lista ce te va ajuta sa eviti acele greseli. Iata despre ce este vorba. Inainte de a lua deciziile finale, miresele pot arunca o privire pe aceasta lista cu greseli facute de altele inaintea lor.

Greseli pe care miresele le fac atunci cand aleg culorile pentru nunta

1. Aleg culorile online. Ecranele tabletelor, ale telefoanelor si ale computerelor sunt diferite. Prin urmare si culorile se pot vedea diferit. Asa ca nu este indicat ca acestea sa fie alese online deoarece in realitate pot arata total diferit comparativ cu ce se vede in poze. Si sigur miresle nu isi doresc sa aiba parte de un astfel de moment in ziua nuntii sau aproape de ziua cea mare, cand descopera ca de fapt culorile alese sunt altele decat cele asteptate de ele.

2. Nu tin cont de local. Este posobil ca unele culori sa fie potrivite sau nepotrivite pentru local. De aceea, inainte de a se lua decizia finala in legatura cu anumite culori, este recomandat sa se uite cu atentie la local sau chiar sa ceara ajutorul unui specialist in domeniu.

3. Nu fac alegerile la momentul potrivit. si mai tarziu se pot simti presate de timp, de cirsumstante si exista riscul sa faca unele alegeri neinspirate, doar pentru a scapa de acea sarcina a alegrii culorilor, care incepe sa devina o povara prea grea.

4. Nu tin cont de nimic atunci cand fac alegerile legate de culori. Aranjamentele florale, buchetul miresei sunt doar cateva dintre lucrurile care ar putea influenta alegerea culorilor pentru nunta. Insa poate unele mirese aleg culorile pe masura ce avanseaza cu organizarea nuntii si la final ajung la concluzia ca fiecare lucru are o culoare diferita. Si rezultatul poate fi un amestec dubios de culori fara legatura intre ele, care nu arata deloc bine impreuna.

nunta

CW Print + Design

5. Nu cer sfatul fotografului. Este bine ca inainte de a alege ceva din paleta de culori, miresele (si mirii) sa se consulte cu fotograful. Acesta stie mai bine ce ar arata bine in poze si ce nu. Pentru ca si pozele sunt importante, avand in vedere ca sunt amintiri pe care cuplul le va avea toata viata. Si trebuie sa iasa bine, sa se lege totul in acele imagini. Sa fie placut pentru privirile celor care admira pozele de-a lungul timpului.

6. Nu se gandesc la domnisoarele de onoare. Poate unele mirese vor ca domnisoarele de onoare sa poarte rochii de o anumita culoare. Insa nu toate culorile se potrivesc cu un anumit tip de ten sau cu o anumita culoare a parului. De aceea inainte de a se alege rochiile domnisoarelor de onaore, este recomandat sa se tina cont si de astfel de detalii care vor face diferenta.

7. Se gandesc numai la culorile florilor. Insa sunt multe alte lucruri colorate care necesita atentie in ziua nuntii. Spre exemplu, fetete de masa, scaunele, ringul de dans etc.

Asadar, sunt unele greseli pe care miresele le fac atunci cand aleg culorile pentru nunta. Incearca sa le eviti. Si inainte de a pune punct materialului, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a te putea inspira si de acolo cand organziezi nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment