Greseli pe care le poate face viitoarea mireasa

Este normal sa iti pierzi uneori cumpatul in preajma nuntii sau ca faci anumite lucruri pe care in mod normal nu le-ai face. Suntem oameni, asa ca avem dreptul sa gresim. Si daca esti si o viitoare mireasa, atunci sansele sa comiti o greseala, doua sau mai multe sunt destul de mari. Iata o lista cu greseli pe care le poate face viitoarea mireasa. Afland care sunt acestea, este mai usor sa le eviti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva greseli pe care le poate face viitoarea mireasa

Vrei totul, imediat. Dupa ce te-ai logodit, probabil incepi sa te gandesti la pantofii minunati pe care ii vei purta la nunta si, evident, exagerat de scumpi. De asemenea, accesoriile, decoratiunile si multe altele vor fi cele mai scumpe si le vei dori imediat, pentru ca ziua sa fie perfecta. Insa, nu te grabi sa faci alegerile. Acorda-ti timp pentru a afla exact ce iti place, pentru ca exista posibilitatea sa gasesti ceva frumos si la un pret accesibil.

Greseli pe care le poate face viitoarea mireasa

JLM Couture

Ceri prea mult. Oamenii vor fi incantati sa te ajute, fiecare asa cum considera de cuviinta si este placut sa vezi ca te poti baza pe ajutorul lor, insa nu exagera si nu le cere mai mult decat sunt dispusi sa ofere. Daca cineva se ofera sa te ajute sa organizezi nunta de exemplu, nu inseamna ca trebuie sa ii dai milioane de sarcini.

Ai tendinta da a cheltui prea mult. Nu trebuie sa dai pentru organizarea nuntii salariul tau si al logodnicului tau pentru urmatoarele doua sau trei vieti. Uneori, ce este si scump nu inseamna ca este ceea ce iti trebuie sau ceea ce este ideal pentru nunta ta. Gandeste-te ca dupa nunta vor aparea mai multe cheltuieli si pentru alte lucruri importante. Poate o noua casa, o noua masina, un copil etc.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Greseli pe care le poate face viitoarea mireasa

She Knows

Lasi pe maine ce poti face azi. Poate te gandesti ca ai suficient timp la dispozitie si nu are sens sa te grabesti sa faci anumite lucruri sau sa iei unele decizii, insa daca vei amana, este posibil ca la un moment dat sa te aglomerezi si sa nu stii ce sa faci mai intai. Nu va fi deloc placut nici pentru tine si nici pentru cei din preajma ta, pentru ca sigur iti vei pierde rabadraea in anumite momente.

Nu iti pastrezi calmul. Este stresant, sunt multe de facut, timpul parca este din ce in ce mai scurt, iti dai seama ca ai omis anumite lucruri si incepi sa iti pierzi calmul. Incearca sa te linistesti, pentru ca iti vei crea o stare care nu te va avantaja si, in plus, le-o vei transmite si celorlalti si nu are sens, nu?

Esti prea mandra pentru a cere ajutorul cuiva. Si acest aspect apare pe lista cu greseli pe care le poate face viitoarea mireasa. Exista momente in viata in care fiecare dintre noi are nevoie de ajutorul celorlalti, indiferent sub ce forma vine acest ajutor. Nu ezita sa il ceri, si nu amana pentru ca, asa cum am mentionat mai sus, nu vei face decat sa te aglomerezi.

Greseli pe care le poate face viitoarea mireasa

The Bride Link

Invidia. Orice ai face, nu compara nunta ta cu a altora si, mai ales, sa nu te gandesti nici macar o clipa ca nunta ta nu este sau nu va fi la fel de frumoasa ca altele. Fiecare este unica si speciala in felul sau, asa ca fara astfel de ganduri, da?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Am vazut care sunt acele greseli pe care le poate face viitoarea mireasa, asa ca acum poti incerca sa le eviti. Nu uita sa te bucuri de intregul proces de organizare a nuntii, oricat de stresant ar putea parea uneori. Gandeste-te ca la final vei avea o nunta de poveste ca cele de aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment