Greseli pe care cuplurile trebuie sa le evite inainte de nunta

V-ati logodit? Felicitari! Sunteti foarte fericiti, ceea ce este firesc. Aveti grija, totusi, sa nu faceti anumite greseli care vor crea situatii neplacute. Iata mai jos lista cu greseli pe care cuplurile trebuie sa le evite inainte de nunta.

teilor.ro

Greseli pe care cuplurile trebuie sa le evite inainte de nunta

1. Nu tin cont de bugetul alocat nuntii

Este bine sa stiti dinainte cati bani puteti cheltui pentru nunta si apoi sa organizati evenimentul asa incat sa va incadrati in suma respectiva. Asa ca ganditi-va de doua ori inainte de a face achizitii pe care le veti regreta si inainte de a semna contracte cu unii furnizori care sunt mult prea scumpi pentru buzunarul vostru.

2. Nu anunta logodna

teilor.ro

Dupa ce trece momentul acela special, numai al vostru, in care va logoditi, ar fi bine si frumos si elegant si cum vreti voi sa fie, daca v-ati anunta parintii si prietenii. Nu ar fi frumos daca ar afla vestile de pe retelele sociale.

Greseli pe care cuplurile trebuie sa le evite inainte de nunta

Greseli pe care cuplurile trebuie sa le evite inainte de nunta

3. Invita oamenii la nunta, verbal

Inainte de toate, asezati-va la masa si discutati, eventual si cu parintii, despre lista de invitati de la nunta. Abia dupa aceea veti putea sa le comunicati oamenilor ca ii asteptati la eveniment. Insa, chiar daca ii veti invita verbal, este bine sa le trimiteti totusi si o invitatie.

4. Va anuntati fostii parteneri de cuplu ca v-ati logodit

teilor.ro

Mai devreme sau mai tarziu vor afla. Concentrati-va asupra prezentului, asupra momentelor frumoase pe care le traiti impreuna si nu va mai ganditi la fostii parteneri, fostele relatii. Sunt in trecut si acolo trebuie sa ramana.

5. Semnati prea repede contractele cu furnizorii

Este bine sa analizati mai multe oferte inainte de a lua o decizie, sa citi bine contractul inainte si abia apoi sa semnati ce este de semnat. Astfel veti sti ca ati luat cele mai bune decizii si nu veti regreta nimic mai tarziu.

6. Nu mergeti impreuna pentru a discuta cu furnizorii

teilor.ro

Sunteti un cuplu, este nunta amandurora, asa ca este firesc sa mergeti impreuna sa vorbiti cu furnizorii. Amandoi veti avea intrebari, nelamuriri, poate observatii. Asa ca cel mai bine ar fi, pentru a evita mai tarziu problemele, sa mergeti amandoi la intalnirile cu furnizorii.

7. Nu va implicati amandoi in organizarea nuntii

Cum spuneam mai sus, este nunta amandurora, asa ca este firesc ca amandoi sa va implicati. Da, poate viitoarea mireasa va avea mai multe lucruri de facut, insa nu o lasa pe ea sa faca totul. Ajut-o atunci cand are nevoie.

Greseli pe care cuplurile trebuie sa le evite inainte de nunta

Greseli pe care cuplurile trebuie sa le evite inainte de nunta

8. Spun ca nu le pasa

Este posibil sa nu fiti atrasi de orice detaliu legat de nunta. Insa trebuie sa va pese de absolut tot ce tine de eveniment. Care este al vostru. Deci voi trebuie sa fiti interesati si implicati in legatura cu absolut orice.

9. Nu comunica cu ceilalti membri ai familiei

Da, este nunta voastra, insa incercati sa tineti cont, atat cat este posibil, si de parintii vostri, de ceea ce va sugereaza. Poate nu sunt toate ideile lor rele.

Si acum, la final, te invit sa citesti si articolul de aici unde gasesti informatii ce iti pot fi utile inainte de nunta.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment