Greșeli în organizarea unei nunți de vară

Dacă alegi ca nunta ta să aibă loc într-o zi de vară sau într-o zi care este călduroasă trebuie să te gândești de două ori înainte de a spune că ești pe deplin pregătit cu toată organizarea. E sigur faptul că toți se tem ca în ziua nunții să nu plouă, însă și într-o zi însorită trebuie să iei măsuri de precauție. Da, toți își doresc ca ziua nunții să fie una cu soare, însă o zi prea călduroasă poate fi neplăcută atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi.

7 greșeli în organizarea unei nunți de vară pe care trebuie să le eviți

1. Lipsa aerului condiționat, lipsa ventilatoarelor
Nu poți avea aer condiționat în orice locație, mai ales dacă optezi pentru o nuntă în aer liber, însă asigură-te că vei avea măcar câteva ventilatoare. Și evantaiele sunt o soluție!

Greșeli în organizarea unei nunți de vară

Pinterest

2. Lipsa umbrei
Dacă invitații tăi vor sta afară în plin soare în mai puțin de oră s-ar putea să se aleagă cu arsuri solare (în cazul în care nu poartă cremă cu factor de protecție solară sau dacă aceasta nu este reaplicată corect) sau dureri de cap, moleșeală, transpirație și așa mai departe. Este destul de greu să aranjați toate mesele, scaunele la umbră, pentru că aceasta nu rămâne într-un singur loc, ci variază în funcție de ore. Așadar, cel mai bine ar fi să puneți niște umbrele sau un fel de cort. În plus, nici fotografii nu sunt mari fani ai luminii atât de puternice, chiar dacă aceasta ajută.

Greșeli în organizarea unei nunți de vară

Pinterest

3. Nu este apă suficientă
Asigură-te că ai destul apă atât la ceremonie, cât și la petrecere. Nu contează câte băuturi alcoolice, sucuri acidulate ai, atunci când este vorba de o zi de vară apa îți este cel mai bun prieten! Deshidratarea este unul dintre inamicii unei zile de vară. Gândește-te că poate vor veni și familii cu copii, iar ei în mod cert au nevoie de apă.

Greșeli în organizarea unei nunți de vară

Pinterest

4. Ceremonia în mijlocul zilei
În locul unei ceremonii la ora 12:00, cel mai bine ar fi să optezi pentru o după-amiază mai târzie, când deja începe să se răcorească. În plus, pozele vor ieși mult mai bine, chiar dacă nu mai este prezentă lumina orbitoare din mijlocul zilei.

Greșeli în organizarea unei nunți de vară

Pinterest

5. Ceva răcoros de mâncare?
Ce îți vine în minte când te gândești la vară? Înghețata! Poți opta pentru un frigider cu înghețată pentru a-i îndulci și a-i răcori pe invitații tăi. De asemenea, fructele ar trebui să fie pe primul plan în ceea ce privește o nuntă de vară; printre acestea se poate număra pepenele, favoritul sezonului.

Greșeli în organizarea unei nunți de vară

Pinterest

6. Lumânări
Într-o zi foarte fierbinte de vară lumânările folosite în decorul pentru nuntă pot deveni riscante, mai ales dacă prin jur de află hârtie, iarbă uscată etc. Cei vizați pentru riscul de a răsturna lumânări sunt copiii și persoanele în stare de ebrietate. Așadar, ai grijă ce alegi!

Greșeli în organizarea unei nunți de vară

Pinterest

7. Rochii lungi pentru domnișoarele de onoare
Dacă vrei neapărat ca domnișoarele tale de onoare să poarte rochii lungi asigură-te că nu sunt grele sau groase. Rochiile din materiale lejere, subțiri și deschise la culoare (luminoase, înflorate) sunt perfecte pentru acest sezon.

Greșeli în organizarea unei nunți de vară

Pinterest

Acestea au fost doar niște sugestii, iar în cazul în care ai un organizator de nuntă care se ocupă de planificarea evenimentului îi poți comunica faptul că ești preocupat de vreme și acesta îți poate spune ce anume ar funcționa în spațiul respectiv. Desigur, nu poți să controlezi totul, însă atunci când vine vorba despre o zi ploioasă sau o zi fierbinte puteți face ca invitații să se simtă confortabil. Invitații tăi vor aprecia!

Iar acum te invit pe pagina StudioBlitz pentru vizionarea unor clipuri de nuntă inspiraționale.

Despre autor

Ana

1 Comentariu

Leave a Comment