Greșeli în machiajul miresei

Cu siguranță fiecare femeie își dorește să arate cât mai bine în ziua nunții, iar pentru a atinge acea „perfecțiune” viitoarele mirese ar face orice și evident, ar exagera cu machiajul atunci când nu este cazul. Un machiaj „perfect” este un machiaj care ți se potrivește ție, în funcție de trăsăturile tale; poate spui că și trendul este important, însă în materie de machiaj este la fel cum este și cu stilul vestimentar… trebuie să îl găsești pe cel potrivit ție, iar apoi nu te vei mai schimba după tendințe. Aspectul este foarte important pentru o mireasă, de aceea am construit o listă cu cele mai frecvente greșeli în machiajul miresei.

Greșeli în machiajul miresei

1. Nu ai o rutină de îngrijire a tenului
Putem spune că lipsa unei rutine de îngrijire a tenului se află printre primele greșeli pe care le comit viitoarele mirese, care se așteaptă la un machiaj reușit în ziua nunții. Trebuie să fii conștientă că anumite probleme ale pielii, ale tenului în special, nu se rezolvă cu o lună înainte de nuntă sau chiar mai puțin de atât. Trebuie să îți formezi o rutină corectă, sănătoasă și să te înarmezi cu răbdare, căci rezultatele nu vor apărea după prima săptămână de utilizare. Evită aplicarea greoaie a machiajului și respectă rutina de îngrijire a tenului!

Greșeli în machiajul miresei

Pinterest

2. Nu ai făcut probe cu machiajul
Și aceasta se numără printre greșelile des întâlnite în rândul viitoarelor mirese. Proba de machiaj înainte de nuntă este importantă în cazul în care vrei un anume machiaj sau din contră, nu știi ce să alegi; aceasta îți va oferi o imagine de ansamblu și vei vedea spre ce să te orientezi, la ce să renunți, ce te avantajează și ce nu. De asemenea, nu este recomandat să te răzgândești pe ultima sută de metri, pentru că ziua nunții nu este momentul oportun pentru așa ceva. Dacă nu te-ai hotărât, dacă nu știi ce machiaj să alegi, atunci poți foarte bine să optezi pentru un machiaj natural cu care nu ai cum să dai greș; cu siguranță nu îți dorești un machiaj prea încărcat sau un machiaj care nu te avantajează. Este greșit să rămâi blocată pe anumite trenduri de make-up. Găsește tipul de machiaj care ți se potrivește ție și nu exagera.

Greșeli în machiajul miresei

Pinterest

3. Prea mult bronz
Înțelegem femeile de culoare, care au nuanța pielii mai închisă de la mama natură, însă tu care ai o nuanță deschisă de ce te încăpățânezi să capeți nuanța lor? Fiecare om are o nuanță a pielii, o nuanță care i se potrivește lui și sigur nu a fost născut cu ceva ce nu este făcut să fie pentru el. Poate îți dorești ca pielea ta să fie mai închisă la culoare, însă poate ție nici nu îți stă bine cu acea culoare!

Greșeli în machiajul miresei

Pinterest

4. Gene false
Cu siguranță ai văzut și tu acest trend al genelor false, care parcă au invadat toată lumea. De ce sar așa de mult în evidență? Prin simplul fapt că nu au mărimea potrivită pleoapei și ochiului tău! Evită pe cât poți aspectul de evantai.

Greșeli în machiajul miresei

Pinterest

5. Machiaj mult prea încărcat
Evită să te mai gândești la tot felul de tutoriale de make-up văzute pe internet, la tot felul de reguli de aplicare a produselor. Machiajul se ajustează și în funcție de nevoile tale și ale tenului tău. În plus, un machiaj mult prea încărcat nu i se potrivește nimănui. Cu siguranță nu vrei să fii de nerecunoscut într-un sens negativ.

Greșeli în machiajul miresei

Pinterest

Ceea ce trebuie să transmită o mireasă este feminitate, eleganță, rafinament. Stai departe de produsele prea multe și machiajul prea încărcat!

Despre autor

Ana

1 Comentariu

Leave a Comment