Greseli în ceea ce priveste muzica la nunta ta

Muzica este, cu siguranta, un aspect al zilei nuntii tale pe care nu doresti sa il distrugi, iar acest articol este scris pentru a te ajuta in acets sens.

Daca considerati ca oamenilor le place muzica sau nu, muzica la nunta ta este foarte importanta si o lista cu melodii bune poate face din nunta ta din una distractive una de neuitat. Evita greselile de mai jos pentru a avea o nunta de neuitat.

Greseli în ceea ce priveste muzica la nunta ta

 1. Nu respinge melodii ale formatiei de nunta sau a DJ-ului ales inainte de a cerceta
  Greseli în ceea ce priveste muzica la nunta ta

  dj de nunta Sursa: muzica-nunta

Aceasta este prima decizie pe care o iei de regula, sa restrangi repertoriul propus la jumatate. Iti place muzica live si ai un buget pentru nunta mai mare? Angajeaza o formatie de muzica pentru nunta.

Greseli în ceea ce priveste muzica la nunta ta

formatia de nunta Prestige

Ai un buget mai restrans si stii deja ce melodii vrei sa fie cantate la nunta ta? Un DJ este o alegere buna. Dar nu respinge nici propunerile de melodii ale formatiei de nunta, nici propunerile DJ-ului. Nu mirii trebuie sa propuna melodiile de la nunta. Verifica pe google melodiile si solistii noi aparuti si cere recomandari de la prieteni. Vei vedea ca sunt o multime de cantece de care nu stiai si de formatii noi aparute cu melodii antrenante.

 1. Liniste la inceputul nuntii
  Greseli în ceea ce priveste muzica la nunta ta

  intelege-te cu DJ-ul de nunta sa inceapa cu 20 minute mai devreme

Majoritatea oaspetilor ajung cu 20-30 de minute inaintea inceperii nuntii, dar asteptarea va parea mult mai lunga daca trebuie sa astepte in liniste. Intelege-te cu formatia de nunta sau cu DJ-ul de nunta sa inceapa cu 20 de minute inainte programul.

 1. Nu sari peste o verificare Sonora

In functie de locatia in care se va da petrecerea nuntii pot exista limitari cum ar fi alimentarea cu energie, amplificarea sunetului sau restrictii pe timp de zi. Chiar si fara reglementari ar trebui sa intrebi administratorul locatiei de nunta ce tip de muzica functioneaza cel mai bine in acel spatiu. Un singur solist poate fi prea putin intr-o sala mare, dar poate fi suficient pentru o petrecere intima in aer liber. Afla mai multe despre nunta in aer liber.

Greseli în ceea ce priveste muzica la nunta ta

un singur solist poate functiona bine pentru o nunta intima in aer liber Sursa: wedme

 1. Vrei sa stii ce muzica ar suna bine la nunta ta?

Distreaza-te verificand asta. Mergi la o prezentare.

Greseli în ceea ce priveste muzica la nunta ta

prezentare de muzica live Credit Foto: Yannis live cover band

Ia-ti logodnicul, pune-ti cea mai buna tinuta pe care o ai si mergi la prezentari live de muzica. Intreaba cat daca formatia sau DJ-ul sunt liberi in data nuntii tale si cat de bine merge musical or la public. Noteaza numele DJ-ului sau sefului de orchestra care iti place si stabileste o data cand sa va vedeti fata in fata.

 1. Nu uita sa anunti DJ-ul de cantecele pe care le vrei la nunta

Nu presupune ca trupa sau DJ-ul vor putea canta toate cantecele pe care le preferi. Daca vei avea o formative la nunta, vorbeste cu ea din timp despre asta, ar putea invata un cantec sau doua. Daca este DJ, trebuie sa te asigur ca este deschis la sugestii. In cazul in care le lipsesc melodiile tale preferate din repertoriu, intreaba daca exista taxe suplimentare pentru a le introduce.Afla mai multe despre ce muzica poti asculta la nunta.

 1. Volumul dat la maxim ca intr-un club de noapte

O nunta nu este locul unde muzica sa aiba volumul ca intr-un club de noapte. Volumul la maxim va fi o problema pentru invitatii la nunta mai varstnici si oaspetilor tai le va fi greu sa vorbeasca intre ei si sa se bucure de nunta. Asigura-te ca muzica are volumul mai mic atunci cand oaspetilor le este servit meniul. Orele la care se serveste de obicei meniul aici.

Greseli în ceea ce priveste muzica la nunta ta

volumul muzicii trebuie sa fie mai slab cand invitatii servesc masa Sursa: deliziaricevimenti

si mai tare atunci cand aproape toti sunt pe ringul de dans.

Greseli în ceea ce priveste muzica la nunta ta

volumul muzicii poate fi dat mai tare cand invitatii sunt pe ringul de dans Sursa: mixmobiledj

In ziua nuntii delega o domnisoara de onoare sa aiba grija ca volumul muzicii sa fie corespunzator si sa alerteze formatia de nunta sau DJ-ul daca exista probleme.

 

 

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment