Greșeli în aplicarea mascarei

Poate ți-ai achiziționat o mascara care promite fix ceea ce ai tu nevoie sau ceea ce cauți pentru ca genele tale să arate așa cum îți dorești, însă rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor. Oricât de dezamăgită ești de produs ar fi bine să îi mai acorzi o șansă, pentru că de cele mai multe ori se întâmplă ca produsul să fie bun, însă modul de aplicare nu este tocmai cel mai corect. Întâmpini probleme cum ar fi genele lipite sau încărcate, chiar dacă mascara pe care o ai promite numai lucruri bune, în plus, este și lăudată de alte femei? Ei bine, mai jos o să îți vorbesc despre câteva greșeli pe care le faci atunci când aplici mascara.

dyfashion.ro%20

dehaine.ro

Greșeli în aplicarea mascarei

1. Curbezi genele abia după ce ai aplicat mascara
Atunci când genele sunt date cu mascara, acestea devin mai fragile și se pot rupe mai repede. De aceea este indicat să nu le curbezi după ce ai aplicat produsul, ci înainte de aplicarea acestuia!

Greșeli în aplicarea mascarei

Greșeli în aplicarea mascarei Pinterest

2. Înainte de aplicarea mascarei nu separi genele
Chiar dacă încerci să aplici cu atenție mascara, rezultatul se concretizează tot în gene lipite? Este indicat ca înainte de aplicarea produsului să folosești o perie/ pieptăn pentru sprâncene și gene. Acest tip de pieptăn ajută la separarea lor și așezarea mai bine a mascarei.

3. Nu aplici corect produsul
Nu aplica întâi pe lungimea genelor, ci din contră, începe cu rădăcina acestora pentru a o fixa. Curbează genele prin aplicarea produsului începând cu baza, rădăcina și terminând cu vârfurile.

librariadelfin.ro

saratremo.ro

Greșeli în aplicarea mascarei

Greșeli în aplicarea mascarei Pinterest

4. Nu alegi produsul în funcție de ceea ce ai nevoie
Dacă știi ce să alegi atunci când vine vorba despre rezultatul pe care ți-l dorești, nu același lucru se întâmplă când alegi mărimea pensulei și densitatea perilor; poate nu știi ce pensulă ți se potrivește, deci nu știi ce să alegi și ajungi să folosești o mascara cu o pensulă deloc potrivită genelor tale. De exemplu, o mascara cu perii rari și pensula mică este indicată femeilor care au gene groase, iar o pensulă mare este potrivită celor care au genele subțiri.

5. Te aștepți ca produsul să fie potrivit pentru mai multe nevoi
Pe lângă dimensiunea pensulei și densitatea perilor, este foarte important ca atunci când achiziționezi o mascara să fii atentă la atribuțiile pe care le are, la rezultatul final. Nu orice tip de mascara poate face tot ce îți dorești pentru genele tale. Deci nu te aștepta ca o singură mascara să îți dea volum, să alungească și să curbeze genele.

Greșeli în aplicarea mascarei

Pinterest

6. Aplici mai multe straturi de produs
Din dorința de a obține un efect mai voluminos, bogat îți aplici mai multe straturi de mascara, însă ceea ce vei obține vor fi doar gene lipite, care vor da impresia unor piciorușe mai mari de muscă sau… păianjen.

7. Nu ștergi excesul de mascara de pe pensulă
Cantitatea de produs este mai mare decât ai tu nevoie, atunci când scoți pensula din tub. Așadar, pentru a evita încărcarea genelor și pentru ca acestea să nu se lipească este bine să încerci să nu lași toată cantitatea de produs pe pensulă înainte de aplicare.

Greșeli în aplicarea mascarei

Pinterest

Este esențial să ai în vedere termenul de valabilitate al produsului și să nu păstrezi anumite produse doar sperând că va veni ziua când o să le folosești. De asemenea este important să nu folosești aceeași pensulă de mascara cu alte persoane.

La fel ca și alte produse de make-up, mascara este un produs care funcționează sau are rezultate diferite în funcție de genele fiecăreia dintre noi. Chiar dacă cineva îți recomandă un anumit brand sau tip de produs, nu te aștepta să facă minuni.

CITEȘTE ȘI: Greșeli în machiajul miresei.
CITEȘTE ȘI: Cum să combini bijuteriile.
CITEȘTE ȘI: Trucuri de fashion.

Despre autor

Ana

1 Comentariu

Leave a Comment