Greșeli în alegerea inelului de logodnă

Trebuie să recunoști că pentru tine ca bărbat este destul de greu să alegi un inel, nu-i așa? Poate ție ți se pare cel mai frumos inel, însă partenera ta nu simte la fel. Este normal să nu fie foarte încântată de inelul de logodnă pe care i l-ai oferit, chiar dacă nu îți spune acest lucru; nu înseamnă că dacă sunteți suflete pereche aveți mereu aceleași gusturi. Așadar, prin acest articol te voi ajuta să știi foarte bine ce trebuie să eviți atunci când alegi inelul de logodnă. Pentru ca momentul cererii în căsătorie să rămână frumos întipărit în memoria amândurora, iată mai jos ce să eviți când alegi inelul de logodnă.

teilor.ro

Greșeli în alegerea inelului de logodnă

1. Nu știi ce gusturi are partenera ta
Printre cele mai mari greșeli se numără și faptul că nu cunoști bine gusturile partenerei tale. Prin urmare, pentru ca orientarea să fie mai ușoară te poți gândi la stilul ei vestimentar. Dacă știi că se îmbracă mai excentric și nu optează pentru lucruri prea simple, atunci și inelul trebuie să fie pe măsură, deși este mai greu de ales; în schimb, dacă aceasta adoptă mereu niște ținute simple înseamnă că poți alege liniștit dintre cele mai simple și rafinate modele. De asemenea, trebuie să fii atent la detalii și la ceea ce preferă, pentru că un inel este simbolul legăturii dintre tine și ea, nu este un obiect oarecare, plus că îl va avea toată viața.

Greșeli în alegerea inelului de logodnă

Pinterest

2. Nu cunoști mărimea degetului ei
Probabil sunt puțini bărbații care nimeresc acest capitol și mulți cei care o dau în bară. Nu poți sta liniștit că ai luat inelul potrivit, dacă nu are mărimea potrivită. Ar fi și amuzant și penibil momentul în care tu te așezi în genunchi, în ceri mâna și apoi constați că inelul fie este prea larg, fie prea strâmt. Poți să iei un inel pe care nu-l poartă foarte des (pentru a nu observa lipsa) pentru a fi sigur ce mărime să alegi, însă ai grijă ca inelul pe care îl „furi” să nu fie pentru alt deget.

Greșeli în alegerea inelului de logodnă

Pinterest

3. Te grăbești și cumperi ce vezi prima dată
Ca să fii împăcat cu alegerea făcută ar trebui să nu folosești doar o zi pentru shopping. Încearcă să cauți din timp și să nu rămâi fixat pe primul inel pe care l-ai văzut sau pe primul magazin de bijuterii în care ai intrat. De aceea există mai multe magazine… Varietate! De asemenea, este posibil ca după ce te grăbești să iei primul inel, apoi să îți pară rău că nu ai ales altceva. Tot ce trebuie să faci este să vezi ce modele ar fi cele mai potrivite și să iei în considerare și prețul (poate același model de inel sau unul asemănător îl vei găsi mai ieftin sau la reducere la alt magazin).

teilor.ro

Greșeli în alegerea inelului de logodnă

Pinterest

4. Nu îți aproximezi bugetul
Dacă nu știi cu ce să începi când vine vorba despre alegerea inelului de logodnă, primul lucru pe care l-ai putea face ar fi să te informezi cu privire la prețuri. Informează-te online sau fizic despre prețurile pe care le-ar putea avea un inel și apoi aproximează-ți bugetul, setează o limită; îți va fi mult mai ușor atunci când vei căuta modelele, pentru că le vei căuta după preț. Nu trebuie să fie un inel foarte scump pentru a o impresiona pe logodnica ta, trebuie doar să fie modelul potrivit, cel care o caracterizează cel mai bine.

Greșeli în alegerea inelului de logodnă

Pinterest

5. Evită falsurile
Pentru a evita o situație în care să cumperi un inel, care nu este din materialul menționat trebuie să te asiguri că locul sau site-ul de unde cumperi este de încredere. În plus, trebuie să îți ofere un certificat de garanție, unde vor fi precizate caratele pietrelor prețioase, marca și tipul aliajului.

Greșeli în alegerea inelului de logodnă

Pinterest

Ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi un inel de logodnă? Gustul, personalitatea partenerei, modelul potrivit, materialul, forma, ce semnifică piatra prețioasă, dar și bugetul tău. Tu ce greșeli în alegerea inelului de logodnă erai tentat să faci?

CITEȘTE ȘI: Istoria inelelor de logodnă.
CITEȘTE ȘI: De ce să ai o nuntă restrânsă.
CITEȘTE ȘI: Cum să organizezi nunta în 6 luni.

teilor.ro

Despre autor

Ana

1 Comentariu

Leave a Comment