Greenery, Stilul nunții tale. Decor de nunta natural.

Simbolistica creștină percepe culoarea verde ca fiind la distanță egală de albastrul cerului și de roșul iadului… o culoare de mijloc și intermediară, liniștitoare, înviorătoare, umană, culoarea contemplației, a reculegerii și a așteptării Învierii. (Heinz-Mohr). Verdele a fost ales în 2017 culoarea anului de către institutul Pantone, tot atunci stilul Greenery s-a consacrat devenind un trend foarte popular în domeniul organizării nunților. Prin aerul  fresh, stilul lejer și atât de natural stilul Greenery a devit repede vedeta nunților de pretutindeni. Este suficient să te uiți pe câteva poze de la nunți în stilul Greenery pentru a te îndrăgosti și tu de el. Fie că optezi doar pentru un detaliu al nunții în acest stil, cum ar fi buchetul, saau alegi Greenery ca temă pentru întreaga nuntă, iată mai jos  tot ce trebuie să știi despre Greenery.

teilor.ro

Greenery

Greenery

Greenery, stilul nunții tale

Fire că este sau nu culoarea anului, verdele este și va rămâne la modă întotdeauna, o culoare vie și vibrantă, care poate da o notă luxuriantă sau una extrem de naturală. Aranjamentele Greenery are așa cum reiese si din denumireau  verdele drept culooarea centrală, dar în jurul acestei culori se construieste  folosindu-se  accente puternice de marsala sau cyclam, texturi diverse si interesante. Stilul Greenery contrastează total  cu aranjamentele  clasice cu care am fost obișnuiți până nu demult, perfect compacte, globuloase, finisate pana la ultima petala.

Buchetul de mireasă Greenery

Greenery

Greenery

Îți dorești un buchet de-a dreptul vibrant, care să contrasteze cu albul rochiei de mireasă într-un mod delicat. Verdele este o culoare extrem de compatibilă cu albul. Albul poate fi combinat cu zeci de nuanțe de verde și tonuri ale pământului, dar poți adăuga o pată de culoare prin accente roz sau galben.

Buchetele în stil Greenery sunt voluminoase și asimetrice. Se pot asorta  mai multe tipuri de verdeață, cum ar fi: eucalypt, iederă, ferigă și spice de grâu verde. De asemenea poți opta și pentru plante aromatice, cum ar fi lavanda sau rozmarinul

teilor.ro

Aranjamente de masă Greenery

greenery

greenery

Dacă alegi o nuntă cu tema Greenery, atunci aranjarea meselor ân acest stil va fi o adevărată provocare, putând să scoți în evidență tema cât mai mult.  În funcție de locație, de restul decorului și de paleta de culori aleasă, verdele poate deveni culoarea perfectă pentru orice sezon.

Poți merge pe ideea de natură neatinsă, prin folosirea  meselor din lemn masiv, de-alungul cărora plasezi ghirlande de verdeață. Adăugă flori, lumânări sau luminițe din loc în loc..Acestea vor face din mesele clasice de nuntă, adevărate bijuterii. Pe lângă acestea, poți adăuga și detalii metalice care vor scoate și mai bine în evidență aranjamentele. Lasă florile și frunzele cât mai naturale însă, pentru aspect simplu, dar rafinat. Sau poți crea un decor luxuriat asezand pe mese frunze mari aranjete sub formă de palmier.

În cazul în care faci nunta în aer liber, la marginea unei păduri, natura te va ajuta să  scoți in evidenta acest stil.

Piese de decor Greenery

Greenery

Greenery

În cazul în care faci nunta în aer liber, la marginea unei păduri, natura te va ajuta să  scoți in evidenta acest stil, o boltă de flori și verdeață va arăta foare bine. De asemenea, poți delimita spațiul în care se ține nunta, prin mici gărdulețe îmbrăcate în plante verzi și luminițe. acă nunta se va ține în interior sau într-un spațiu acoperit poți îmbrăca candelabrele sau luminile cu plante cățărătoare, cum ar fi iedera. Acestea vor transforma evenimentul într-un adevărat colț al naturii.

teilor.ro

Verdele, o culoare neutră dar plina de viata se completeaza cu o paleta destul de larga de culori puternice, luminoase :

-nuante de portocaliu

-somon, galben, caramel, albastru

-mov regal  chiar nuante de rosu, grena,

teilor.ro

-culori metalice (auriu).

Fotografiile de la o nuntă în stil Greenery nu mai lasă loc de cuvinte, acest tip de decor cred că este apreciat de fototografii din întreaga lume. Dacă esști în căutare de inspirație pentru nunta ta, aruncă un ochi pe paginaa StudioBlitz.

Despre autor

C. Alina

1 Comentariu

Leave a Comment