Gravarea verighetelor

Dincolo de faptul in sine, gravarea verighetelor inseamna unicitate, iubire, demonstratie. Inseamna un lucru mic, dar totusi mare prin care cei doi miri isi fac declaratii ce vor ramane gravate atat pe verighete, dar si in suflete. Din punctul meu de vedere( parere strict personala), acest lucru ar fi bine sa-l facem cu totii, oricum majoritatea recurg la gravarea verighetelor, alegand fiecare cuplu ceea ce i  se potriveste mai bine. Spun asta pentru ca verigheta mi se pare cel mai frumos ,,cadou” primit in ziua nuntii, iar daca aceasta mai are si numele sotului/sotiei, data nasterii, o declaratie de dragoste, sau pur si simplu data la care v-ati casatorit, atunci tind sa cred ca devine cu adevarat unica si ca vom simti mereu nevoia sa o scoatem de pe deget si sa o aratam fiecarui om ce isi indreapta privirea spre verighetele noastre sau pur si simplu sa pastram pentru noi acel lucru care ne bucura sufletele.

teilor.ro

www.coriolan.ro236 × 177

gravarea verighetelor

Te-ai gandit la gravarea verighetelor, dar nu stii cum sa procedezi, ce sa alegi? Nimic mai simplu. Tu mergi la gravor si aceasta te va indruma si sfatui in legatura cu gravararea verighetelor. S-ar putea totusi ca ceea ce iti recomanda el sa nu te multumeasca 100% si sa ai nevoie de altfel de modele, texte. Noi ne-am pregatit si iti vom arata cateva texte pe care le poti folosi la gravarea verighetelor.

Texte in romana : ,, impreuna pentru totdeauna” ,, doua inimi si o dragoste” ,, viata mea incepe cu tine” ,, cu tine totul pare mai usor” ,, a lui pentru totdeauana” sau ,,al ei pentru totdeauana” ,, la bine si la greu” ,, te-am ales pe tine”

Texte in engleza: ,, love of my life, life of my love” ,, choose love, dream forever”,,love never fails”,,two souls, one heart”,, my one true love” ,, i love you”

teilor.ro

www.idealmariaj.ro500 × 283

gravarea verighetelor

 

Acestea sunt cateva dintre textele pe care ai putea sa le folosesti la gravarea verighetelor, dar ideile nu se termina aici pentru ca mai poti scrie si: un vers din cantecul vostru preferat, prima declaratie de dragoste pe care v-ati facut-o( fiecare scrie primele cuvinte de dragoste pe care le-a auzit de la persoana iubita), puteti grava alintul cu care va striga sotia/sotul sau puteti scrie data nasterii unuia celuilalt, ziua in care v-ati cunoscut, data cand a avut loc cererea in casatorie, sau data cand v-ati casatorit.

www.planificarenunta.ro

gravarea verighetelor

Pentru a fi mai usor cu gravarea verighetelor va recomand sa o faceti atunci cand le comandati, pretul fiind unul mic, de regula in functie de numarul de caractere. Asta va scuteste de drumuri si asteptari in plus, insa cel mai important este sa fiti siguri in momentul in care ati ales textul pentru gravarea verighetelor, luand in calcul ca verighetele le veti purta pentru tot restul vietii.

Succces si casa de piatra!

 

 

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment