Ghid pentru domnisoarele de onoare

In acest articol vei gasi un ghid pentru domnisoarele de onoare. Daca urmeaza sa ai un astfel de rol in cadrul unei nunti, atunci este bine sa cunosti acele lucruri pe care trebuie sa le faci. Rolul tau vine la pachet cu ele. Asadar, sa vedem despre ce este vorba.

Ghid pentru domnisoarele de onoare

1. Sa fie acolo pentru viitoarele mirese. Sigur, asta nu inseamna ca 24 de ore din 24 trebuie sa fie alaturi de viitoarele mirese. Nu trebuie sa incurajeze telefoanele la 2 dimineata. Insa este bine sa fie alaturi de viitoarea mireasa in momentele dificile, sa o incurajeze.

2. Insoteste mireasa cand cumpara rochia pentru ziua cea mare. Ii va fi alaturi in ziua in care va alege tinuta pentru nunta. Insa trebuie sa fie sincera, sa nu o lase pe viitoarea mireasa sa poarte ceva ce nu i se potriveste. Chiar daca e greu sa spui adevarul pentru a nu o jigni pe viitoarea mireasa, trebuie, totusi, sa fii sincera asa incat mireasa sa isi dea seama daca a ales sau nu rochia care o avantajeaza.

3. Trebuie sa fie vocea ratiunii. Este esential sa se bazeze pe ratiune pentru a lua cele mai bune decizii, pentru a veni in ajutor miresei. De asemenea, trebuie sa evite sa intre in conflict cu celelalte domnisoare de onoare.

4. Trebuie sa se ocupe de anumite detalii legate de nunta, de tinutele domnisoarelor de onoare etc. Responsabilitatile lor vor fi stabilite impreuna cu viitoarea mireasa. De asemenea, intre ele, domnsioarele de onoare vor stabili ce sarcini va avea fiecare dintre ele.

Ghid pentru domnisoarele de onoare

Modern MOH

5. Sa organizeze petrecerea burlacitelor. Asta daca si viitoarea mireasa isi doreste. Petrecerea trebuie sa fie una pe placul tuturor, sa fie “calda”, primitoare, confortabila. Petrecerea va fi organizata alaturi de toate domnisoarele de onoare, dar si de viitoarea mireasa pentru a sti ce isi doreste aceasta si ce nu.

6. O ajuta pe mireasa sa se ocupe de organizarea nuntii. Cu toate acestea, domnisoarele de ooare nu sunt angajatele miresei, deci nu trebuie sa fie impovarate cu tot felul de sarcini grele. Mireasa trebuie sa inteleaga ca exista anumite limite.

7. Poate tine un discurs. Daca la nunta mirele si mireasa isi doresc sa aiba discursuri, iar daca domnisoarei de onoare nu ii este teama sa vorbeasca in fata unei multimi, atunci ar putea tine un discurs amuzant si/sau emotionant pentru viitorii miri.

8. O ajuta pe mireasa cu rochia, de exemplu. In ziua nuntii, daca mireasa tebuie sa faca anumite lucruri, insa dimensiunea rochiei nu ii permite sa le faca, atunci poate primi ajutor din partea domnisoarei de onoare. Aceasta ii va tine rochia astfel incat mireasa sa se poate implica in activitatile pe care doreste sa le faca.

Asadar, sunt unele lucruri care intra in atributiile domnisoarelor de onoare. Mai sus ai vazut acel ghid pentru domnisoarele de onoare. Daca urmeaza sa intri in acest rol, atunci este bine sa stii care iti vor fi atributiile.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment