Gesturi prin care îți arată că te iubește

Poate nu a venit clipa în care să îți șoptească la ureche „te iubesc” și nu este nimic anormal; nu poți spune „te iubesc” oricui sau după 1-2 luni de relație. Îți trebuie timp pentru a realiza dacă ești în relația potrivită, și mai ales, cu persoana potrivită. Nu înseamnă că dacă nu ți-a spus acele cuvinte nu este atașat de tine, însă există timp pentru toate și lucrurile importante trebuie spuse la momentul potrivit și atunci când simți cu adevărat. Nu este nimic de condamnat. Așadar, până să auzi acele cuvinte, fii atentă la simplele gesturi prin care îți arată că te iubește și că nu ești o persoană oarecare din viața sa.

Gesturi prin care îți arată că te iubește.

1. Îi place cum arăți, indiferent de zi
Este important ca bărbatul de lângă tine să te considere frumoasă indiferent de situație. Dacă la începutul relației, la primele întâlniri făceai eforturi pentru a arăta cât mai bine, atunci când relația avansează, atunci când treci la alt nivel, partenerul tău va începe să te vadă așa cum ești tu atât în zilele bune, dar și în cele mai puțin bune. Este important ca partenerul tău să te considere frumoasă, chiar și în momentele în care nu te simți așa; acest lucru ajută la creșterea încrederii în sine și este un gest prin care îți arată că este atașat de tine.

Gesturi prin care îți arată că te iubește

Pinterest

2. Te ascultă cu atenție
În general, întâlnești situații în care femeia este cea care ascultă cu multă atenție ceea ce are partenerul are de spus și îl sfătuiește. Însă, trebuie să recunoaștem că nu este întotdeauna așa, existând și bărbați care sunt atenți la probleme și dorințele partenerelor lor. Așadar, partenerul tău este cu adevărat interesat de persoana ta dacă te ascultă cu atenție și încearcă să te ajute.

Gesturi prin care îți arată că te iubește

Pinterest

3. Este mereu lângă tine
Indiferent de situație este lângă tine, fie că se bucură alături de tine, fie că te susține, fie că te apără, fie că te felicită pentru o reușită, fie că te sfătuiește. Simte nevoia să te protejeze, iar acest lucru spune multe.

Gesturi prin care îți arată că te iubește

Pinterest

4. Vrea să te vadă fericită
Este mult mai ușor să faci sacrificii pentru persoana iubită, mai ales dacă fericirea acesteia depinde de tine. Atunci când te iubește iese din zona lui de confort, își schimbă planurile numai ca să te vadă cu zâmbetul pe buze. Desigur, pentru a avea o relație sănătoasă nu trebuie să pui întotdeauna fericirea persoanei iubite pe primul loc și să uiți de persoana ta. Trebuie să existe un echilibru.

Gesturi prin care îți arată că te iubește

Pinterest

5. Îți respectă familia și prietenii
Atunci când ține la tine, toți cei dragi ție vor deveni parte din viața lui. Nu vrea să îți rănească sentimentele și de aceea îți acceptă familia și prietenii așa cum sunt, respectându-i. Desigur, în unele situații nu înseamnă că îi și place, însă pentru tine acceptă și persoanele mai puțin plăcute în preajma lui. De asemenea, dacă simte că ceva este în neregulă cu comportamentul membrilor din familie sau prietenilor față de tine, partenerul tău nu va ezita să îți spună.

Gesturile simple fac diferența, iar respectul, aprecierea, susținerea sunt cele care te conduc spre drumul care te va convinge că într-adevăr nu îi ești indiferentă și că te iubește.

Despre autor

Ana

2 Comentarii

Leave a Comment