Gestul incredibil facut de un mire in timpul sedintei foto

Fotografiile de nunta au rolul de a spune prin imagine, culoare etc. povestea de dragoste pe care o traieste acel cuplu. De asemeena, surprind emotiile celor doi parteneri. Insa, pentru unele cupluri, este mai mult decat atat. Spre exemplu, in momentul in care avea loc sedinta foto la care au participat Clayton si Brittany Cook, ceva neasteptat s-a intamplat. Iar fotograful a surprins imaginile care vorbesc despre curajul mirelui si, de asemeena, arata ce fel de om este, care este unul dintre motivele pentru care iubita lui isi doreste sa isi petreaca intreaga viata alaturi de el. Afla povestea din randurile care urmeaza.

Gestul incredibil facut de un mire in timpul sedintei fotoGestul incredibil facut de un mire in timpul sedintei foto

Clayton si Brittany Cook se aflau la sedinta foto pentru nunta. Totul s-a petrecut intr-un parc din Cambridge, Ontario. La un moment dat, mirele a vazut ca un baietel se afla in apa din apropierea locului in care se faceau pozele. Copilul incerca sa iasa de acolo. La cateva secunde dupa ce a observat scena, barbatul si-a dat seama ca baietelul se afla in pericol. Nu a ezitat o clipa si a sarit in apa, in costumul de mire, pentru a-l salva pe cel mic. Totul a fost surprins de fotograful care se ocupa de sedinta foto pentru nunta cuplului.

Gestul incredibil facut de un mire in timpul sedintei foto

HATT PHOTOGRAPHY

Potrivit cuplului si fotografului, Darren Hatt, se pare ca baietelul a fost impins in apa de catre un alt copil. Din fericire, copilului nu i s-a intamplat nimic, si a plecat acasa impreuna cu fratele lui.

Gestul eroic al mirelui a fost surprins de catre fotograf. Dupa ce a facut pozele, fotograful a postat pe contul lui de Facebook doua imagini din timpul misiunii de salvare a baietelului. Bineinteles ca pozele au ajuns virale pe internet.

Sotia barbatului a vorbit despre gestul eroic al acestuia. A spus ca altruismul barbatului reprezinta unul dintre motivele pentru care s-a casatorit cu el. “Asa este Clay, asa este el pentru mine”, a spus ea, potrivit cosmopolitan.com. “Parca a fost destinul, parca trebuia ca noi sa fim acolo”, a mai spus femeia.

Gestul incredibil facut de un mire in timpul sedintei foto

HATT PHOTOGRAPHY

CITESTE SI: „Parintii nu l-au placut pe logodnicul meu si nu au fost de acord cu nunta…”. Povestea incredibila a unei mirese
CITESTE SI: Trebuie sa iti acoperi tatuajele daca vei fi mireasa?
Gestul incredibil facut de un mire in timpul sedintei foto

HATT PHOTOGRAPHY

Asadar, in timpul sedintelor foto, se pot intampla multe lucruri neasteptate. Insa asta nu inseamna ca acele imagini nu vor iesi asa cum isi doresc mirii. Din contra, pot fi mult mai deosebite decat se asteptau ei. Si vor deveni cu siguranta o amintire pe care o vor impartasi si altora mult timp. In plus, pot scoate in evidenta trasaturi de caracter pe care acestia le au.

Viata ne rezerva multe surpize uneori. Si ne pune in fata unor situatii imprevizibile. Insa conteaza foarte mult modul in care reactionezi, masurile pe care le iei. In cazul acestui cuplu, este clar ca aceasta aventura a subliniat anumite calitati pe care mirele le are. Si poate mireasa are dreptate. Poate destinul i-a dus acolo in acea zi, pentru a-l salva pe baiat.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment