Gafe la dansul mirilor. Cum salvam dansul

Dansul mirilor este un moment așteptat de toată lumea. Toți invitații abia așteaptă să vadă cum o învârte mirele pe miresă, artificiile, fumul, cum mireasa se strâmbă căci el o calcă pe picior, cum ea îl privește urât, căci el a uitat pașii, pe scurt, invitații vânează gafe la dansul mirilor.

Gafe la dansul mirilor

Acest moment atât de așteptat de toată lumea, este foarte emoționant pentru miri, căci toți ochii sunt ațintiți asupra loc. Dansul mirilor este planificat cu grijă, melodia aleasă special pentru acest eveniment, sunt în spate ore întregi de repetiții astfel încât totul să iasă perfect, dar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Uneori, din cauza emoțiilor, se mai pot face și gafe la dansul mirilor, cu atât mai mult cu câtm aceștia nu s-au născut dansatori profesioniști.

Tipuri de gafe la dansul mirilor

Chiar dacă nunta este despre miri, iar dansul mirilor, este doar al lor, faptul că toți invitații privesc momentul, poate îngreuna puțin lucrurile și astfel, pot interveni gafe la dansul mirilor.

Cele mai dese gafe la dansul mirilor sunt legate de rochia miresei. Mirele o poate călca pe rochie, lucru care poate strica momentul. Apoi, voalul. În momentul în care mirele o învârte pe mireasă, atunci când o ridică sau face o altă mișcare, acesta poate prinde și voalul, lucru deloc plăcut pentru mireasă.

O altă greșeală  care intră la categoria gafe  la dansul mirilor este călcatul pe picior. Acest lucru se poate întâmpla atât mirelui, cât și miresei, la fel ca și uitarea coregrafiei.

Un ulim lucru de trecut pe lista de gafe la dansul mirilor este acel moment în care poate ceda breteaua rochiei sau pantoful. Acest lucru poate transforma dansul mirilor într-un calvar.

gafe la dansul mirilor StudioBlitz.ro

gafe la dansul mirilor StudioBlitz.ro

Cum salvăm aparențele atunci când facem gafe la dansul mirilor

Indiferent care este motivul pentru care faceți gafe la dansul mirilor, nu trebuie să vă demoralizați. Orice are rezolvare, iar dacă sunteți stăpâni de situație, nimeni nu va observa absolut nimic, iar la sfârșitul dansului veți primi doar aplauze și câteva lacrimi de emoției și fericire.

Pentru a evita ca mirele să calce pe rochie, este bine să exersați dansul mirilor măcar o dată cu rochia de mireasă și pantofii din dotare. Astfel, dacă aveți o rochie lungă, veți găsi poziția perfectă pentru dans. Același lucru este valabil și cu voalul.

Dacă unul dintre voi a uitat coregrafia, improvizați, nimeni nu va observa. Încercați să vă sincronizați și să anticipați mișcarea partenerului. De asemenea, dacă ați fost călcat pe picior, zâmbiți, durerea va trece imediat.

În legătură cu ultima de pe lista greșelilor care duce la astfel de gafe la dansul mirilor, ajutați-vă partenerul până la finalul dansului. După aceea, intră nașii și brigada cavalerilor și a domnișoarelor de onoare în acțiune pentru a rezolva problema.

StudioBlitz.ro

StudioBlitz.ro

Una peste alta, dansul mirilor este un moment încărcat de emoție, un moment frumos și de neuitat. În cazul în care, în timp ce sunteți în fapt și vi se întâmplă să faceți gafe la dansul mirilor, nu uitați să zâmbiți și să mergeți înainte. Peste ceva timp, veți râde atunci când vă veți aduce aminte de aceste momente.

Puteți intra pe SudioBlitz pentru a va inspira de la alți miri în legătură cu dansul mirilor, iar pe www.obiectiv-sm.ro, pentru mai multe informații despre greșelile la dansul mirilor.

Despre autor

M Olga

4 Comentarii

Leave a Comment