Furatul miresei moment regizat sau surpriza?

Furatul miresei moment regizat sau surpriza?

Un moment aproape controversat la nunta este acela in care mireasa este furata si trebuie rascumparata de catre mire sau nas. Devenit la un moment dat o ocazie prin care cativa nuntasi pusi pe chefuiala suplimentau bautura de la masa cerand in schimbul miresei sticle sau chiar intregi navete de bautura, furatul miresei a avut o perioada in care a intrat in declin. Tot mai des am auzit eu nu vreau sa fiu furata, sau va rog sa nu furati mireasa, nu vrem asa ceva la nunta noastra. Furatul miresei a ajuns sa fie asociat ba cu un gest barbar, ba cu unul de foarte prost gust, nefiind de-a lungul timpului lipsit de incidente. Mirese care au lipsit de la nunta lor cateva ore, cereri de rascumparare care i-au suparat pe miri, sau cerutul de beneficii materiale in schimbul miresei sunt doar cateva din obiceiurile care au facut ca furatul miresei sa inceapa sa fie evitat la nunti. Dar, furatul miresei poate genera un moment plin de amuzament la o nunta, putandu-se crea in jurul lui adevarate momente de entertainment. Cei drept, pentru a te asigura ca se va transforma intr-un moment reusit la nunta, ar trebui sa ai grija sa fie regizat dinainte si sa nu lasi furatul miresei la voia intamplari. Tu preveri furatul miresei moment regizat sau surpriza?

Furatul miresei moment regizat

Furatul miresei moment regizat

Furatul miresei moment regizat.

Daca hotarati sa  furati mireasa, fara a avea un plan foarte bine pus la punct dinainte, tineti totusi cont de cateva elemente, pentru a nu transforma acest mmoment intr-un fiasco total. Fa din furatul miresei un moment regizat cu inspiratie.

  • nu plecati cu mireasa  mai mult de 30 de minute, nu este frumos sa privati nici mirele si nici invitatii de mireasa un timp indelungat.
  •  informati-va întotdeauna  care sunt tradiţiile din zonă.
  • pregatiti-va un plan pentru rascumparare, pentru a nu ajunge in fata DJ-ului si sa nu stiti ce sa cereti. Un speach pregatit dinainte, presarat cu chestii care sa amuze invitatii ar fi binevenit in cazul in care stiti ca spontaneitatea nu este punctul vostru forte.
  • nu uitati sa luati cu voi un fotograf sau macar o persoana care sa se ocupe sa imortalizeze momentul, cu siguranta mireasa isi va ori amintiri din timpul furatului.
  • asigurati-va ca aveti un loc frumos in care sa o puteti duce intr-un timp scurt. Daca locatia este intr-o padure sau destul de departe de oras s-ar putea ca asta sa reprezinte o problema.
  • daca nunta este una tematica, fuuratul miresei moment regizat va aduce un plus de farmec, ar fi frumos sa tii cont de tema evenimentului atunci cand furi mireasa, ai putea crea unul dintre momentele de care toti invitatii sa-si aminteasca cu placere.
Furatul miresei moment regizat

Furatul miresei moment regizat

Furatul miresei moment regizat, la nuntile tematice:

In trecut miresele nu erau furate in joaca, asa cum se practica astazi, furatul miresei era o treaba cat se poate de serioasa.  Mirii furau miresele de la părinți, rudele miresei o furau de la mire, iar candidații la inima miresei o furau unii de la ceilalți. Ce bine ca au trecut acele vremuri. Astazi putem face un spectacol din furatul miresei, fiindca de ce nu, acest obicei se face de cele mai multe ori pentru amuzamentul invitatilor si nu pentru ceea ce ar putea sa simbolizeze  sau pentru a respecta o traditie. Si daca este spectacol atunci de ce sa nu fie unul pe cinste.

Iata cateva idei pentru a furatul miresi , in functie de tematica nuntii:

Furatul miresei moment regizat

Furatul miresei moment regizat

La o  nunta  organizată în french style,  mirele, îmbrăcat în mușchetar se poate lupta in sabii pentru mireasă. Evident ar trebui sa se antreneze putin inainte. Oricum un astfel de moment starneste ropote de aplauze din partea invitatilor.

Sfaturi pentru furatul miresei moment regizat:

In procesul de rascumparare pot fi implicati si alti invitati sau membrii ai familiei, un moment foarte amuzant mi s-a parut la o nunta la care mirelui i s-a cerut sa complimenteze soacra timp de 5 minute.

Cu siguranta daca vei alege sa regizezi furatul miresei si pozele vor fi unele spectaculoase si va fi o placere si pentru miri sa urmareasca pe filmarea de la nunta cu s-a petrecut totul. Un moment reusit cu siguranta va fi surprins si in trailer-ul nuntii voastre, Pentru trailere de la nunti pline de inpiratie, nu ezita sa accesezi pagina StudioBlitz.

Furatul miresei moment regizat

Furatul miresei moment regizat

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment