Fotograful, cheia pentru a capta momente unice

Fotografia este cu siguranță calea prin care te poți arunca într-o mare de amintiri și să retrăiești astfel momentele speciale din trecut.

teilor.ro

Nu este ușor sa transmiți printr-o fotografie emoțiile și stările sufletești dintr-un anumit moment. Pentru a realiza acest obiectiv este necesar să apelați la fotografi profesioniști.

Calitățile pe care le are un bun fotograf sunt profesionalismul și seriozitatea în tot ceea ce face. Fiecare fotografie trebuie făcută cu pasiune și suflet pentru a garanta proaspeților căsătoriți un album foto perfect și personalizat. Naturalețea este elementul cheie pentru a putea realiza fotografii care să fie considerate adevărate emoții și nu doar niște imagini.

Scenele cele mai distractive sunt momentele spontane care fac ca fotografia să fie unică. Acest lucru presupune o atenție desăvârșită din partea fotografului la zâmbete, priviri și la toate detaliile specifice fiecărui moment pentru a-l transforma într-o amintire de neuitat.

teilor.ro

 

Înainte de ziua cea mare este important să vă întâlniți cu fotograful pentru a vă cunoaște și pentru a se familiariza cu ideile voastre. Împărtășirea poveștii de dragoste și a dorințelor  pe care le aveți îl va ajuta pe fotograf să intre în sintonie cu voi. Fotografiile cele mai frumoase și emoționante sunt cele care surprind mirii privindu-se în ochi, pentru că acestea sunt cele care reprezintă dragostea adevărată.

Este recomandat să alegeți un spațiu amplu, cu lumină naturală care să valorifice fotografia. Lumina naturală e în măsură să creeze niște portrete perfecte, scoțând în evidență frumoasele tonalități ale pielii și să asigure un echilibru aparent perfect între umbre și lumini.

În ultima vreme tendințele s-au schimbat foarte mult. Foarte mulți miri nu se mai gândesc la clasicul album foto ci aleg serviciile digitalizate. În același timp, videoclipurile au devenit la fel de importante ca fotografiile: mulțumită rețelelor sociale ne-am obișnuit să trăim vizionând videoclipuri.

Grație acestor evoluții albumele de nuntă s-au schimbat foarte mult. Mirii nu se mai mulțumesc cu simplul serviciu fotografic și cer noi oferte: engagement, trash the dress, photobooth, fotografii și videoclipuri făcute cu drone, acestea fiind doar o parte dintre cerințele proaspeților căsătoriți.

teilor.ro

 

StudioBlitz poate fi un instrument fantastic în găsirea fotografului pentru nunta voastră, pentru că vă pune la dispoziție o serie de servicii extrem de utile. O citire a recenziilor vă oferă posibilitatea unui feedback imediat cu privire la calitatea serviciilor.

După ce ați ales profesioniștii cu care empatizați cel mai bine trebuie să luați în calcul condițiile și contractul. Este important ca serviciile cuprinse în preț să fie clare și transparente pentru că pot exista cazuri în care apar costuri extra și este bine să le anticipați. Asigurați-vă că este specificat orarul în care veți beneficia de servicii pentru că prețul poate fi calculat și pe ore. Acest lucru este relevant pentru a stabili un preț final.

De la montaj până la executarea fotografiilor este benefic să cunoașteți tot ce ține de munca unui fotograf.  Timpul de așteptare este esențial pentru a ști când veți putea primi fotografiile. Prelucrarea acestora nu este simplă și din acest motiv timpul de așteptare poate varia de la profesionist la profesionist. Specificați și formatul imaginilor, rezoluția, cantitatea și copiile.

Înainte de a semna contractul cu fotograful, trebuie să vedeți negru pe alb tot ce ați stabilit. Doar așa puteți evita să fi luați prin surprindere.

teilor.ro

Și acum, la final, dupa ce ai aflat cum sa alegi fotograful pentru nunta ta, te invit si pe StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment