Fotograful care a pierdut in metrou pozele de la nunta

Cand angajezi un fotograf pentru nunta, te gandesti ca dupa eveniment vei primi imaginile pe care sa le pastrezi pentru toata viata in albumul care sa iti aminteasca mereu de marele eveniment. Si nici prin cap nu iti trece ca acesta ar putea sa le piarda. Sau ca se vor intampla alte lucruri neplacute cu pozele de la un eveniment unic si magic pe care il traiesti alaturi de persoana iubita si de oameni dragi. Insa, viata are obiceiul uneori de a ne face si surprize neplacute. Si, asa se face ca un fotograf din New York a ajuns sa piarda pozele de la nunta la care a luat parte. Bineinteles ca erau singurele copii pe care le avea. Afla mai multe detalii despre fotograful care a pierdut in metrou pozele de la nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Fotograful care a pierdut in metrou pozele de la nunta

Kurt Sneddon, fotograf, a fost angajat de un cuplu pentru a face poze la nunta. Trebuia sa le editeze, sa le dea o forma finala cat mai reusita, stiti voi, lucruri legate de fotografia de nunta. Insa, din pacate, nu a mai avut ocazia sa faca asta. A pierdut singura copie pe care o avea. Totul s-a intamplat in metrou. Si se pare ca ii va fi imposibil sa le gaseasca. A postat pe Facebook un mesaj prin intermediul caruia ii ruga pe ceilalti sa distribuie postarea in speranta ca cineva le va gasi si i le va inapoia. De asemenea, s-a oferit si o recompensa pentru acele imagini. Nu mai putin de 2.000 de dolari.

Fotograful care a pierdut in metrou pozele de la nunta

Hayley Rae Photography

Este cu siguranta o situatie prin care nimeni nu vrea sa treaca. Nici fotografii, nici mirii. Este adevarat ca rareori se intampla astfel de lucruri. Insa daca ai ghinionul sa ai parte de o astfel de poveste, ce faci? Fie ca esti fotograf sau esti unul dintre miri, trebuie sa gasesti o solutie. In cazul fotografului, cea mai buna solutie a fost postarea mesajului pe Facebook, dar si oferirea recompensiei. Poate in felul acesta va reusi sa recupereze pozele pierdute. Insa cum va fi cu mirii care stiu ca este posibil sa nu mai poata primi niciodata pozele de la un eveniment atat de important din viata lor? Nu putem decat sa ne imaginam tristetea si dezamagirea pe care le-au trait.

CITESTE SI: Mireasa si tatal ei in fotografiile de nunta

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Trenduri fotografia de nunta

Fotograful care a pierdut in metrou pozele de la nunta

Will Chao Photography

Din nefericire se pot intampla si astfel de incidente tocmai cand ne este lumea mai draga. Si oricat de atenti am fi, parca unele lucruri nu pot fi controlate. Nu se stie inca daca fotograful a reusit sau nu sa gaseasca pozele. Poate, primind ajutor din partea prietenilor virtuali si cu mult, foarte mult noroc, a putut sa recupereze imaginile atat de importante pentru cuplul care a avut nevoie de serviciile sale la nunta.

Povestea fotografului care a pierdut in metrou pozele de nunta ar trebui sa atraga atentia asupra faptului ca trebui sa avem grija cu astfel de lucruri atat de pretioase, sa fim atenti atunci cand le purtam la noi. Si, de asemenea, stiind ca se poate intampla asta, poate este o buna idee sa vorbesti dinainte cu fotograful si sa gasiti o modalitate prin care sa va asigurati ca asa ceva nu vi se va intampla si voua.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentu a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment