Fotografiile magnetice, o surpriza frumoasa pentru invitati

Fotografiile magnetice, sunt la momentul actual cele mai reusite, solicitate si de succes marturii disponibile pe piata – nemaifiind un secret pentru nimeni acest lucru. Insa cum faci acest lucru si mai cool decat e deja? Fotografiile magnetice tind sa capete popularitate in cadrul organizarilor de evenimente, datorita faptului ca sunt usor de realizat si adorate de catre invitati. Mai mult deca o poza cu un magnet atasat, aceste marturii vor surprinde momentele speciale ale evenimentului.

Fotografiile magnetice

Fotografiile magetice -decor

Acest tip de marturie de foto este de doua tipuri: imprimata pe hartie magnetica sau fotografii propriu zise la care se ataseaza o banda magnetica. In materie de costuri, prima varianta, pe hartie cartonata, cu magnet interior, costurile sunt mai mari, atat materia prima, cat si imprimarea propriu zisa a fotografiei fiind mai costisitoare decat in cazul unei hartii standard, respectiv imprimare clasica. Pe de alta parte, costurile pentru fotografiile cu banda magnetica sunt doar cu fractiune mai mari decat fotografiile standard.

Elementul de interes este dat de fapul ca invitatii isi vor putea amplasa fotografiile magnetice pe frigider sau pe board-uri, avand acolo permanent amintirea careia nunta voastra i-a dat nastere. Cele mai spontane, frumoase, inedite si tari momente ale nuntii voastre vor fi afisate la loc de cinste in casele rudelor si prietenilor vostri si vor aduce in discutie evenimentul ori de cate ori le veti vedea!

Fotografiile magnetice - Marturii de neuitat!

O idee extra, pentru eveniment in sine, este crearea unui panou metalic, acolo unde toti invitatii sa puna cele mai reusite poze (prin duplicarea acestora). Cu totii vor dori sa fie prezenti pe panou, deci va incepe o adevarata competitie intre cine are cele mai multe si haioase fotografii. Puteti opta, la finalul evenimentului, pentru preluarea pozelor si recrea acasa a panoului respectiv, distractia de la nunta ramandu-va o amintire de impartit cu copii si nepotii!

Un alt punct forte este ca invitatii vor fi antrenati in discutii pe baza fotografiilor, a grurpurilor pozate, eliminand astfel nesansa ca acestia sa nu socializeze sau sa existe momente de monotonie.

Alegand o cabina foto cu fotografii magnatice veti avea marturii cool pe care sa le oferiti invitatilor vostri, in acelasi timp integrandu-i si oferindu-le totodata o sursa nesperata de divertisment.

Fotografiile magneticeMarturiile fotografice au prins amploare in ultimii ani, ajungand la fel de fel de variatiuni, de tematici propiu-zise ale cabinei foto (glamour, ingerasi, devils, police, cabina telefonica, si lista poate continua la nesfarsit), la propsuri utilizate si la texte de-a dreptul hilare, la decoruri care de care mai excentrice, inclusiv fundal cu grafica 3D – totul este sa alegeti ceea ce vi se potriveste si este in tema evenimentului vostru.

Iar acum te invit pe pagina StudioBlitz pentru multe clipuri, care fac parte din inspirația ta și te vor fascina.

Despre autor

Pricop Alexandra

Leave a Comment