Fotografii pe care mirele trebuie sa le aiba cu ai sai cavaleri de onoare

Cand vine vorba de albumul de nunta, mirii ar trebui sa se asigure ca acolo se vor gasi cat mai multe imagini ce surprind emotia de la nunta, bucuria lor si a invitatilor. De asemenea, sunt importante si fotografiile miresei cu domnisoarele de onoare si ale mirelui cu ai sai caveleri de noare. Puteti discuta cu fotograful pentru a le bifa pe toate sau puteti veni si voi cu ideile in timpul marelui eveniment, pentru cazul in care ati uitat sa comunicati aceste aspecte fotografului, ori inainte de nunta sau in timpul nuntii va vin anumite idei. Acum haideti sa vedem care sunt acele fotografii pe care mirele trebuie sa le aiba cu ai sai cavaleri de onoare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva fotografii pe care mirele trebuie sa le aiba cu ai sai cavaleri de onoare

1. Doar petreceti un pic de timp impreuna

Inainte de a incepe pregatirile si toata nebunia frumoasa a acelei zile, mirele si cavalerii de onoare pot petrece timp impreuna. Pot servi micul dejun, pot discuta. Totul intr-o atmosfera relaxanta pe care fotograful o va surprinde.

2. Cand unul dintre cavalerii de onoare ii leaga papionul sau cravata mirelui

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Mirele nu trebuie sa se uite catre aparatul de fotografiat. El si cavalerul de onoare sunt sfatuiti sa se comporte ca si cand aparatul foto nu ar fi indreptat catre ei, asa incat sa se surprinda acel moment cat mai natural, cu toata emotia care il incarca.

3. Imaginea in oglinda

Cand mirele si cavalerii de onoare se pregatesc sau sunt pregatiti pentru marele eveniment. Cu totii se privesc in oglinda, iar fotograful va imortaliza acel moment numai bun de inclus in albumul de nunta.

Fotografii pe care mirele trebuie sa le aiba

Fotografii pe care mirele trebuie sa le aiba

4. Toastul

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Mirele si cavalerii de onoare ciconind un pahar in cinstea viitorilor soti, a marelui eveniment care urmeaza sa aiba loc.

5. Fotografiile in care este surprinsa personalitatea fiecaruia

Fiecare persoana are o anumita personalitate, si bineinteles ca nu fac exceptie de la regula cavalerii de onoare. Asa ca o imagine in care sa fie ilustrata o anumita trasatura a caracterului lor, a personalitatii lor, se va incadra tare bine in albumul de nunta.

6. Fotografia “serioasa”

Adica acea fotografie in care mirele si cavalerii de onaore, in costum si la cravata ori papion, sa fie seriosi. Ar fi, de asemenea, o imagine numai buna de pastrat in albumul cu amintiri de la nunta.

7. Fotografia care sa dezvaluie accesoriile identice

Poate cavalerii de onoare poarta soseste identice. Sau poate si mirele poarta astfel de sosete, ca ale lor. Este bine ca o astfel de fotografie sa existe in albumul de nunta, fotografia in care sa se vada accesoriile lor identice.

8. Formatia in V

Adica mirele si cavalerii de onoare vor sta asezati in forma de V, cu mirele in cantru, desigur. Apoi in spatele lui vor fi asezati barbatii, asa incat impreuna sa formeze litera “V”. Este recomandat ca fotografia aceasta sa fie facuta pe scari. Dar puteti alege si alt loc impreuna cu fotograful.

9. Fotografia cu mainile in buzunar

Mirele si cavalerii de onoare vor fi fotografiati in timp ce isi tin mainile in buzunare.

10. Ultimele retusuri

Inainte de a incepe nunta propriu zisa, mirele si cavalerii de onoare se vor ajuta unii pe altii sa isi puna la punct cravata sau papionul, sa isi aranjeze gulerul.

Fotografii pe care mirele trebuie sa le aiba

Fotografii pe care mirele trebuie sa le aiba

11. Spre ceremonia religioasa

Vor fi surprinsi cu totii in drum spre biserica.

12. Spre altar

De asemenea, mirele si cavalerii de onoare vor fi surprinsi in timp ce se indreapta spre altar.

13. Mirele la altar

Si cavalerii de onoare in preajma lui.

14. Petrecerea

In cadrul careia cu totii se distreaza.

Si acum, dupa ce ai vazut lista cu acela fotografii pe care mirele trebuie sa le aiba cu ai sai cavaleri de onoare, te invit sa citesti si articolul de aici si de aici care iti poate fi de folos daca urmeaza sa fii mire.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment