Fotografii de nunta care nu trebuie sa lipseasca in 2018

Fotografiile de nunta sunt foarte importante. Surprind momente deosebite din timpul evenimentului si reprezinta amintiri pe care toate cuplurile isi doresc sa le aiba. Daca va veti casatori in anul 2018, este bine sa stiti care sunt trendurile anului in materie de fotografii de nunta. Sunt anumite momente speciale care nu trebuie sa lipseasca din albumul de nunta. Iata despre ce este vorba.

Fotografii de nunta care nu trebuie sa lipseasca in 2018

Momentul in care are loc gatitul miresei. Fiecare etapa a nuntii este importanta. Asa ca este bine sa ai amintiri legate de fiecare in parte. Iar gatitul miresei nu trebuie sa lipseasca din albumul de nunta. Indiferent de coafura pe care o vei avea, de machiaj, fotograful le va imortaliza.

Fotografii de nunta care nu trebuie sa lipseasca in 2018

The Spruce

Accesoriile miresei si ale mirelui. Inainte de a completa tinuta de nunta cu accesoriile alese, este important ca acestea sa fie fotografiate inainte de a fi purtate de miri. Vor completa albumul de nunta. Asa ca asigura-te ca fotograful le va acorda o atentie deosebita si acestora.

Mireasa este aproape gata. Spre exemplu, acel moemnt in care una dintre domnisoarele de onoare o ajuta pe mireasa sa inchida rochia, reprezinta o amintire deosebita pe care fiecare femeie isi va dori sa o aiba in albumul de nunta.

Pantofii miresei si ai mirelui. Pentru ca i-ati ales cu mare grija si pentru ca sunt accesorii importante pentru fiecare dintre voi, inainte de a-i incalta in ziua cea mare, fotograful va surprinde cateva cadre cu pantofii. Aceste poze pot fi facute atat in ziua nuntii, cat si inainte de eveniment, daca va puteti intalni cu fotograful si inainte de ziua cea mare.

Un portret cu mireasa si cu mirele. Si portretele sunt extrem de importante. Se vor fotografia mirii separat, dar si impreuna. Astfel de imagini vor fi mereu o amintire deosebita pentru cuplul care se casatoreste.

CITESTE SI: De ce este important sa vorbesti cu fotograful si cu videograful inainte de nunta
CITESTE SI: Cum gasesti fotograful pentru nunta?

Voalul miresei. Este un alt accesoriu important pe care fotograful nu are cum sa il ignore. Va fi fotografiat separat, dar si dupa ce este pus pe capul miresei. Imaginile artistice surprinse de fotograful profesionist vor fi o amintire pe care o veti privi mereu cu emotie.

Buchetul miresei. Este de asemenea important, asa ca va fi fotografiat atat separat, cat si in timp ce il tine mireasa. Se vor surprinde mai multe cadre, din mai multe unghiuri.

Mireasa impeuna cu domnisoarele de onoare. Mireasa si prietenele ei, care ii sunt si domnisoare de onoare, trebuie sa apara in fotografii.

Mirele si cavalerii de onoare. Sunt imagini nepretuite, asa ca nu au cum sa lipseasca din albumul cu cele mai frumoase amintiri de la nunta.

Fotografii de nunta care nu trebuie sa lipseasca in 2018

Pink Wish

Cocardele. Nu conteaza modelul ales. Si acestea trebuie sa fie surprinse in imaginile de la nunta.

Mirele care o asteapta pe mireasa. Emotia mirelui ianinte de a o vedea pe mireasa nu are cum sa nu fie surprinsa de fotograf in ziua nuntii.

Mirele si mireasa dupa ce devin sot si sotie. Prima poza cu mirii in calitate de sot si sotie reprezinta una dintre cele mai deosebite amintiri din ziua cea mare. Asigura-te ca nu va lipsi din albumul de nunta.

Asadar, sunt anumite momente ce nu au cum sa nu fie imortalizate de fotograf in ziua nuntii. Si acum, al final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment