Fotografia de nunta in 2019. Ce nu trebuie sa iti lipseasca din album

Fotografiile sunt foarte importante in ziua cea mare. Cel ce le va face are rolul de a surprinde cele mai frumoase momente. Sa gasesti un fotograf bun este foarte important si una dintre cele mai importante decizii pe care viitorii miri trebuie sa le ia in legatura cu furnizorii de servicii in ziua cea mare. Orice cuplu isi doreste la nunta un fotograf care sa rezoneze cu ei, care sa ii inteleaga, sa le redea in fotografie stilul, emotiile etc. Iata ce trebuie sa stii despre fotografia de nunta in 2019. Ce trebuie sa surprinda fotograful in ziua cea mare?

Fotografia de nunta in 2019.. Tot ce trebuie sa stie viitorii miri

1. Traditia conteaza. Sunt unele traditii de nunta care se pastreaza si astazi. Fotograful trebuie sa fie atent si sa surprinda portretele si emotiile celor prezenti la eveniment. De asemenea, daca mirii prefera sa nu se vada inainte de nunta, iar mirele nu vede rochia de mireasa a viitorei sotii, atunci moemntul in care cei doi se vor vedea pentru prima data purtand tinutele pentru ziua cea mare, va fi cu siguranta emotionant. Si trebuie sa existe acel moemnt in albumul cu poze de nunta.

2. Fotografiile emotionante. Nu degeaba se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte. E suficient sa privesti o poza care surprinde o anumita emotie in privirea unei persoane, in zambet, intr-un anumit gest, pentru a fi impresionat. Asa este si in cazul pozelor de nunta. Emotiile de pe fata mirilor vor da nastere unor fotografii deosebite. Si fotografii stiu asta, asa ca astfel de imagini nu au cum sa lipseasca din albumul de la nunta. Sigur ca acestea pot fi facute si in anumite locuri care arata tare bine in poze, insa accentul se va pune, evident, pe emotia transmisa.

Fotografia de nunta in 2019

VIVIAN_LIN_PHOTOGRAPHY/COURTESY OF MONARCH

3. Fotografii au posibilitatea de a le da clientilor pozele in ziua care urmeaza dupa nunta. Sigur ca poate unele dintre ele vor fi editate, retusate, insa mirii pot primi macar cateva. Asta pentru ca ei vor fi nerabdatori sa le posteze pe retelele sociale, poate. Ori pur si simplu nu mai au rabdare si vor sa vada cat mai repede pozele de la cel mai important eveniment din viata lor. Nu este nevoie ca fotograful sa se intalneasca cu cei doi pentru a le inmana pozele. Acestea pot fi trimise si pe e-mail.

4. Detaliile fac diferenta. Sunt foarte importante. Asa ca albumul foto de la nunta trebuie sa contina poze cu invitatiile, cu decorul de nunta, cu orice detaliu este considerat important. Si cam toate sunt, avand in vedere ca pentru fiecare, mirii au avut nevoie de timp pentru a lua cea mai buna decizie. Tortul de nunta, candy bar-ul sunt doar cateva exemple in acest sens.

5. Pozele facute pentru retelele sociale. Tot mai multe persoane doresc sa posteze imagini pe retelele sociale, mai ales daca este vorba despre ceva important pentru ei. Poate unii miri nu mai au rabdare pana in ziua urmatoare si vor ca in ziua nuntii sa le arate prietenilor virtuali cateva elemente de la nunta. Acestia il pot ruga pe fotograf, de exemplu, sa le faca o poza cu telefoane lor pentru ca ulterior poza aceea sa apara pe internet. Astfel imaginea va fi una care curpinde cele mai frumoase detalii. Ochiul fotografului este format si imaginea va arata mult ami bine decat cea facuta de un amator.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a arunca o privire asupra unor clipuri de nunta realizate de un viddeograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment