Foto video nunta – cea mai buna alegere

Cu siguranta ne dorim ca nunta noastra sa fie imortalizata cat mai bine prin servicii foto video nunta de calitate. Dar ce se intampla daca bugetul ne impiedica sa apelam la profesionisti? Ce este de facut daca ne dorim atat servicii foto cat si video si ne decidem sa impartim bugetul pe jumatate pentru fiecare?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Am discutat in articolul «Filmare nunta – Alocarea bugetului de nunta» ca nu este bine sa impartim bugetul in jumatate pentru ca nu vom avea parte de servicii calitative. Dar totusi ce este de facut daca mirii isi doresc din tot sufletul sa imortalizeze atat cat se poate nunta lor, pentru ca in viitor sa imparta aceste momente cu familia, dar din pacate sunt restrictionati de un buget redus.

Tot ce va pot spune este sa aveti foarte mare grija, sa va asigurati ca cei pe care ii angajati pentru nunta voastra vor fi prezenti la evenimentul vostru si vor fotografia sau filma cu aparatura decenta (nu cu iPhone-ul). Discutati cu ei, comunicati cu ei dorintele voastre in legatura cu evenimentul, dar fiti pregatiti sufleteste pentru rezultate mediocre. Cel mai important este sa semnati o hartie cu ei pentru a putea avea o anumita siguranta.

La polul opus se afla mirii care nu se informeaza suficient si risca sa plateasca un pret mare pentru servicii calitativ inferioare, mergand pe principiul “cat dai atat face”. Intotdeauna trebuie sa vizualizati portofolii foto video, sa va intalniti cu fotografii si videografii pe care doriti sa ii angajati. Cereti sa vizualizati mai multe materiale lucrate de ei pentru a va asigura ca nunta voastra nu va fi debutul lor profesional, fie el bun sau prost.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment