Foto nunta, filmare nunta

Este o diferenta destul de mare intre foto nunta si filmare nunta. Fotografiile sunt imagini statice, iar din punctul meu de vedere o filmare nunta poate transmite mult mai multe emotii decat o poza. Categoric si pozele sunt importante si trebuiesc facute de profesionisti. Pentru a imortaliza cat mai bine o nunta prin fotografii este bine sa ai un album foto profesionist.

teilor.ro

Ce contine un album foto nunta?

La fel cum un film de nunta prezinta un fir narativ asa si un album foto nunta ar trebui sa arate o poveste, povestea ta de dragoste. Evenimentele trebuie captate in ordine cronologica, pentru a da un sens povestii.

Cererea de logodna

Daca el a angajat un fotograf profesionist atunci cand ti-a cerut mana poti adauga aceste poze la ablumul foto nunta pentru ca acesta reprezinta un moment emotionant din viata ta. Cum el s-a pus in genunchi si tu cu lacrimi in ochi de fericire ai spus „Da!”.

Cununia civila

Indiferent cand are loc aceasta, pozele de la cununia civila sunt foarte importante. Momentul in care stati alaturi de nasi si spuneti „Da”, cand semnati. O poza cu felicitarile primite si familia, o poza cu certificatul de casatorie. Si bineinteles poze afara, cand treceti pe sub coloana de flori si invitatii arunca cu orez.Nu in ultimul rand poze de grup cu familia si cei mai apropiati prieteni.

teilor.ro

Pregatirea mirilor

Cum domnisoarele si cavalerii de onoare ajuta mirii sa se pregateasca pentru ziua cea mare. Cum rochia de mireasa si costumul sunt asezate pe umeras, verighetele, pantofii. Aceste detalii sunt unice pentru fiecare cuplu. Se pot strecura poze cu familia, cum toata lumea este emotionata si asteapta cu nerabdare acest eveniment. Apoi poze cu primirea buchetului de mireasa, cu florile proaspete.

Cununia religioasa

Cununia religioasa este un moment foarte emotionant, nu numai pentru voi, mirii, dar si pentru familia voastra. Momentele in care mireasa intra in Biserica, cand mirii au pe cap cununile, cand se pun verighetele trebuiesc pastrate cat mai bine. Emotia si sentimentele din acea zi vor fi de neegalat. Pozele de iesire din Biserica, cu grupul, cu familia si prieteni sunt importante.

Sedinta foto

Aceasta este prima voastra sedinta foto impreuna. Este de preferat daca poate fi facuta intr-o zi separat pentru a avea parte de imagini cat mai originale si deosebite, dar este important sa fie facuta pentru ca reprezinta primul vostru moment ca un tot.

Restaurantul

La restaurant vor fi multe poze de facut. Poze cu mirii cand ajung si primesc invitatii, poze de atmosfera, dansul mirilor, poze cu invitatii, dansurile de grup, aruncarea buchetului, punerea baticului, aparitia tortului, taierea tortului. Iar la final o poza doar cu voi, dupa ce toti invitatii au plecat.

teilor.ro

Sedinta „Trash the Dress”

Ultima sedinta in care te poti bucura de rochia de mireasa, mica escapada, departe de realitate. Cu toate ca poti incheia albumul cu „To be continued…” si sa continuati cu un album dedicat lunii de miere.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment