Flori pentru nunta. Floarea-soarelui

Floarea-soarelui este una dintre acele flori pentru nunta pe care multe mirese le iau in calcul atunci cand organizeaza nunta. Daca se numara printre florile tale preferate, atunci ai putea sa o incluzi in cadrul nuntii. Iata cateva idei ce te pot ajuta daca iti doresti ca aceasta floare sa fie un “invitat” de onoare la evenimentul pe care il pregatesti.

Floarea-soarelui. Flori pentru nunta pe care sa le iei in calcul

1. Buchetul miresei. Daca iubesti aceasta floare si nunta va avea loc in sezonul in care se poate gasi cu usurinta, atunci nu ai de ce sa mai stai pe ganduri. Se poate realiza un buchet deosebit pe care nu ai cum sa nu il admiri. Daca te pricepi, il poti face chiar tu, ori ii poti lasa pe profesionisti sa se ocupe de acest aspect, iar tu sa te bucuri de rezultatul final.

2. Tortul poate fi decorat cu floarea-soarelui. Pot fi flori naturale ori pot fi flori comestibile, realizate de cofetari priceputi. Rezultatul final nu are cum sa nu va surprinda pe voi, mirii, dar si pe invitatii vostri. Pe internet vei gasi numeroase modele ce te pot inspira.

3. Accesoriu pentru par. Poti purta o coronita care contine si astfel de flori. Florile pot fi naturale sau artificiale, in functie de ceea ce iti doresti si de ceea ce gasesti la momentul respectiv. Sigur ii vei impresiona cu aspectul tau.

4. Buchetul nasei si buchetele domnisoarelor de onoare. Pentru o pata de culoare, ai putea alege floarea-soarelui si pentru aceste buchete. Vor arata tare bine, vor da o pata de culoare nuntii iar pozele vor iesi tare bine.

5. Aranjamentele florale. De asemenea, poti alege floarea-soarleui pentru aranjamentele din cadrul nuntii. Poti decora mesele, scaunele, localul, folosind astfel de flori care pot fi naturale sau artificiale. Desigur, cele naturale vor fi mult mai frumoase, insa depinde si de sezonul in care va avea loc evenimentul.

Flori pentru nunta

ChicWedd

6. Butonierele. Daca floarea aceasta este preferata voastra, atunci si butonierele pot fi facute din floarea-soarelui. Aveti numeroase posibilitati, lasati-va imaginatia sa va vina in ajutor, iar la final cu siguranta veti fi multumiti de rezaultat.

7. Le poti purta si pe unghii. Desigur, nu florile in marime naturala. Insa ii poti cere persoanei care se ocupa de manichiura ta sa aplice pe una dintre unghii o astfel de floare, sa o deseneze, ori sa lipeasca un sticker. Mainile tale vor fi in centrul atentiei, iar manichiura ta nu are cum sa treaca neobservata.

8. Marturiile de nunta pot fi decorate cu floarea-soarelui. Cum spuneam mai sus, lasati-va imaginatia sa va vina in ajutor.

9. Candy bar cu floarea-soarelui. Poti folosi florile pentru a decora locul in care se afla dulciurile, ori ai putea sa le oferi invitatilor briose cu forma de floarea-soarelui.

Asadar, sunt numeroase modalitati prin care ai putea include floarea-soarelui in cadrul nuntii. Mai sus ai vazut cum poti face asta. Si inainte de a incheia materialul, te invit si pe pagina StudioBloitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Acolo ai putea gasi surse de inspiratie pentru evenimentul tau.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment