Flori la nunta. Lalele

Florile de la nunta sunt foarte importante. Culorile si parfumul lor vor crea o atmosfera aparte de care se vor bucura si mirii si invitatii. Cand vine vorba despre flori la nunta, atunci lalelele se pot afla pe lista optiunilor viitorilor miri. Iata de ce.

Flori la nunta. Lalele pentru ziua cea mare

Laleaua este o floare frumoasa, parfumata ce vine in mai multe culori. Nuanta o puteti alege voi in functie de culoarea pe care va doriti sa o aiba evenimentul. Insa cum puteti folosi aceasta floare, cum o puteti integra in cadrul marelui eveniment? Iata cum.

1. Buchetul miresei. Daca laleaua este floarea ta preferata, atunci ai putea sa o incluzi in buchetul de nunta. Vorbeste cu o persoana care se pricepe si iti va crea buchetul perfect, de poveste, pe care sa il tii in mana cu mandrie in ziua in care vei deveni sotia barbatului pe care il iubesti.

2. Aranjamentele florale. Mesele de la restaurant pot fi decorate cu lalele. Culoarea o veti alege voi, la fel si modelul acelor aranjamente. Chiar si scaunele pot fi decorate cu flori. La fel si intrarea localului.

3. Butoniere. Si butonierele pot fi facute din lalele. Simple, colorate si parfumate, vor face senzatie la nunta. Asa ca, nu mai stati prea mult pe ganduri daca va plac lalelele, daca sunt in sezon in ziua in care veti avea nunta. Nu aveti cum sa luati o decizie gresita daca stiti sigur ca va reprezinta.

4. Aranjamente florale pentru biserica. Chiar si la biserica se poate personaliza putin localul folosind flori naturale si parfumate. Veti da o pata de culoare locului si va arata cum nu se poate mai bine.

Flori la nunta

Pinterest

5. Pe tortul de nunta. Florile pot fi comestibile si pot decora tortul de nunta. Acesta nu trebuie sa se incadreze in anumite tipare, nu trebuie sa fie la fel ca altele. Daca voi va doriti sa aveti la nunta un tort pe care sa se regaseasca si flori, atunci nimeni nu va opreste sa faceti asta. Este nunta voastra, deci alegerea voastra.

6. Martutiile pot fi, de asemena, unele inedite. Spre exemplu, le puteti oferi invitatilor lalele pe care sa le planteze in ghiveci sau in gradina. Astfel de fiecare data cand se vor uita la ele, cand vor inflori, isi vor aduce aminte de nunta voastra. Puteti pastra si voi cateva pentru ca mereu sa va simtiti legati prin ele de evenimentul in urma caruia ati devenit sot si sotie.

7. Pe unghiile miresei. Sigur ca nu trebuie sa fie flori naturale avand in vedere dimensiunile acestora. Insa pot fii aplicate stickere sau pot fi desenate pe unghiile miresei cateva lalele. Manichiura aceasta deosebita nu va trece neobservata si va arata cum nu se poate mai bine in pozele de la nunta. Ar fi o idee pe care miresele o pot incerca daca le plac lalelele si isi doresc sa iasa din tipare.

Asadar, cand vorbim despre flori la nunta, lalelele pot reprezenta o alegere cum nu se pote mai buna. Depinde foarte mult de preferintele miresei si ale mirelui. Si inainte de a incheia materialul te invit si pe pagina StudioBlitz unde gasesti clipuri de nunta din care te poti insipra pentru organizarea evenimentului.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment