Flori artificiale la nunta

Nu exista nunta fara flori si nicio mireasa nu este completa pana nu tine in mana buchetul de flori. In plus, cine ar putea uita de acele aranjamente florale sau de butonierele care iti transforma nunta de poveste in realitate? Totusi, daca incerci sa limitezi cheltuielile, ai putea alege flori artificiale la nunta. Exista mai multe avantaje ale acestora, pe care le voi enumara mai jos.

Este adevarat ca in mare parte, miresele aleg flori naturale. Trebuie sa recunoastem ca nimic nu se compara cu parfumul si frumusetea florilor naturale, insa, uneori, din diverse motive, miresele sunt nevoite sa apeleze la alte variante, cum ar fi flori artificiale la nunta. Ca sa nu le nedreptatim, iata ca exista totusi si avantaje cand vorbim despre aceste flori.

Flori artificiale la nunta

MKedra Creations

Flori artificiale la nunta. Avantaje

Sunt ideale pentru orice anotimp. Florile artificiale sunt mereu la dispozitia ta, indiferent de anotimp. Indiferent de luna in care te afli, vei gasi mereu florile pe care ti le-ai dorit la nunta. Ziua cea mare este un vis pe care il ai, probabil, inca din copilarie. Nu trebuie sa te multumesti cu orice floare, doar pentru ca prima ta optiune nu exista in anotimpul in care are loc nunta.

Sunt rafinate si realiste. Daca te temi ca florile artificiale vor arata precum cele din sufrageria matusii, prafuite si infioratoare, vei fi surprinsa cat de realiste pot fi florile artificiale. Chiar si floristii raman, in unele cazuri, impresionati de cat de naturale pot sa para. Incearca sa alegi flori facute din latex, deoarece sunt, de departe, cele mai realiste.

Flori artificiale la nunta

Easy Weddings

Fara alergii. Daca vei avea flori artificiale la nunta, nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta alergiilor. Imagineaza-ti ca tocmai in momentul in care vei spune „DA!”, cineva incepe sa stranute. Nu e o scena prea placuta, nu? Nimeni nu vrea ca la nunta sa aiba ochii inlacrimati din cauza alergiilor, sa stranute mereu, sa aiba nasul rosu tocmai cand trebuie sa apara in fotografii.

Nu se ofilesc. Nu ti-ar placea sa poti pastra intact buchetul de mireasa intreaga viata? Florile artificiale nu se ofilesc si nu trebuie sa iti faci griji in privinta petalelor care cad. Multe cupluri aleg sa le ofere o parte din florile de nunta membrilor familiei si prietenilor care au avut un rol esential la nunta, asa ca de ce sa nu le oferiti flori care nu mor niciodata?

Flori artificiale la nunta

Wedding Flowers Photo

Sunt usor de livrat. Daca optezi pentru flori artificiale, nu trebuie sa le achizitionezi cu o zi inaintea evenimentului si apoi sa cauti modalitati prin care sa le mentii proaspete pentru ziua voastra magica. Daca vei avea flori artificiale la nunta trebuie sa stii ca acestea sunt usoare, usor de impachetat si de transportat oriunde si oricand.

Sunt prietenoase cu… bugetul. Florile artificiale costa mai putin decat cele naturale si au o viata mult mai indelungata. Totusi, ar trebui sa stii ca exista si exceptii, florile artificiale fiind mai costisitoare decat cele naturale.

Flori artificiale la nunta

MKedra Creations

Se potrivesc cu orice. Ziua nuntii trebuie sa va reflecte personalitatea si stilul. Indiferent de stilul nuntii, florile artificiale se potrivesc cu orice tematica si orice stil veti alege.

Asadar, daca ai flori artificiale la nunta nu inseamna ca nu va fi un eveniment deosebit. Ele nu vor lua din farmecul acelei zile, din contra, ar putea chiar sa il adauge. Iar acum, te invit sa vizionezi cateva clipuri aici si aici pentru a vedea cat de frumoase pot fi aceste flori.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment