Filmul nuntii – viziunea unei mirese despre video nunta

Care este viziunea unei mirese in ceea ce priveste vide nunta?

Cred ca toate femeile si-au imaginat ziua nuntii, inca de cand erau fetite, comparand-o cu un basm in care ele sunt printese, iar viitori soti feti fumosi. Cu toate asteptam cu sufletul la gura ziua in care ne vom uni cu sufletul pereche si ne dorim ca aceasta sa iasa perfect. Pentru o femeie perfectiunea este un must in ceea ce priveste ziua nuntii.

Bineinteles, fiecare mireasa isi vede nunta intr-un mod diferit pentru ca fiecare suntem unice, atat ca persoane cat si ca stiluri. Putem vorbi despre nunti in stil classic, dar si de nunti excentrice, iesite din comun.

Pentru a putea pastra cat mai vie amintirea unei nunti este important sa planificam totul din timp, pana la cel mai mic detaliu, pornind de la alegerea rochiei de mireasa, locatia restaurantului, alegerea meniului, alegerea decoratiunilor, tematica nuntii, pana la alegerea unor profesionisti in ceea ce priveste fotografia si videografia.

Video nunta prezinta o incarcatura emotionala puternica si trebuie valorificata si pastrata de-a lungul timpului. Pentru a face asta va recomand sa apelati la serviciile unui fotograf/videograf profesionist. Un profesionist va sti cum sa scoata in evidenta momentele cele mai importante in filmul nuntii voastre.

Este adevarat ca din punctul de vedere al unei mirese este foarte stresant sa organizezi o nunta. Trebuie sa te gandesti la rochie, la pantofi, la machiaj, la flori si culori, la decor, la restaurant. Toate pentru a face nunta ta cat mai perfecta, pentru ca peste cativa ani sa rasfoiesti albumul foto,sa te uiti la filmul nuntii si sa zambesti, sa iti aduci aminte clipele minunate de fericire de care ai avut parte.

Drage viitoare mirese va invit sa vizualizati portofoliul video pentru a va face o idee cum ar putea arata si filmul nuntii voastre.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment