Filme romantice realiste

În general, filmele romantice tind să fie puțin cam prea visătoare, dar există și câteva filme romantice realiste pline de învățăminte și care ar trebui văzute măcar o dată în viață. Ideea filmelor romantice și a comediilor romantice mai ales este adesea luată în râs. The guy gets the girl. Un gest grandios de iubire este mai important decât luni de respect și de bunătate. Chimia dintre doi oameni contează mai mult decât comunicarea.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce este un film romantic realist? Pun pariu că deja ți-au venit în cap câteva deloc realiste: The Notebook, Pretty Woman, You’ve Got Mail. Nu am nimic împotriva lor, sunt niște filme chiar drăguțe, dar uneori parcă vrem să ne vedem pe noi, cei reali, portretizați pe marele ecran – pe noi și pe viața noastră amoroasă cea reală. Uneori, vrem să vedem cum oamenii se despart și se bucură că nu mai sunt într-o relație. Un film romantic realist nu te învață că poți să te comporți ca un nenorocit cu o persoană, pentru că oricum o vei obține înapoi dacă vei ține un discurs super-romantic în fața tuturor colegilor ei de muncă. Un film realist te învață că vorbele și acțiunile contează și au consecințe.

Nu toate filmele romantice trebuie să fie siropoase, sentimentale și fake. Așadar, iată câteva dintre cele mai bune filme romantice realiste.

Filme romantice realiste

Filme romantice realiste

Sursă: Deadline

My Best Friend’s Wedding

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Acest clasic al anilor 90 îi are în distribuție pe Julia Roberts, Cameron Diaz și Dermot Mulroney. De la început, o urmărim pe anti-eroina noastră, Julia, care este determinată să oprească nunta celui mai bun prieten al ei, pentru că după ani de zile, și-a dat seama că vrea să fie cu el. După tot felul de pozne și chiar o scenă clasică de karaoke, ai crede că trece prin ele ca să fie cu bărbatul pe care îl iubește. De fapt, cunoaștem o femeie egoistă și căreia îi e frică de singurătate. Vedem un cuplu cu adevărat îndrăgostit care luptă pentru iubirea lor și care rămâne unit, dar și cât de importantă e prietenia.

Filme romantice realiste

Sursă: IMDb

Bridget Jones’s Diary

În caz că nu știai, Bridget Jones’s Diary se bazează pe romanul clasic al lui Jane Austen, Mândrie și prejudecată. Filmul este o reintrepretare modernă a temei romantice de atunci. În acest film obsedat de judecăți și de autocompătimire, Renee Zellweger se găsește prinsă între planurile lui Hugh Grant și lipsa de comunicare a lui Colin Firth. Deși are un final fericit, filmul îți arată cum, dacă îți deschizi ochii și mintea, poți ajunge la fericire, dar care nu înseamnă neapărat ce credeai tu că înseamnă.

Filme romantice realiste

Sursă: IMDb

The Break-Up

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

The Break-Up este o comedie romantică din 2006, cu Vince Vaughn și Jennifer Aniston care locuiesc într-un apartament superb. Deși are momentele ei exagerate, această comedie romantică este una dintre cele mai realiste de la Hollywood. Acesta este un cuplu în care partenerii pur și simplu nu pot renunța unul la celălalt. Sunt meschini, imaturi și geloși. Chiar dacă amândoi știu, în străfundurile lor, că nu sunt meniți să fie împreună, nu reușesc să renunțe la situația tumultuoasă.

Filme romantice realiste

Sursă: IMDb

Before We Go

Acesta este unul dintre filmele mele preferate, dar vă previn – finalul oferă mai multe întrebări decât răspunsuri. Din distribuție fac parte frumoșii Chris Evans și Alice Eve, care joacă doi străini care se întâlnesc întâmplător într-o noapte, în New York. Pe parcursul evenimentelor nopții, între ei doi se creează o legătură. Păstrează secrete unul de celălalt, dar au o chimie și o conexiune care nu pot fi trecute cu vederea. Dar, în loc să renunțe la tot și să fugă împreună în lume, sunt forțați să își asume deciziile luate și să lupte cu fricile lor.

Iată aici câteva filme de văzut înainte de nuntă.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment