Filme romantice de vazut iarna

Am pregatit pentru voi o lista cu filme romantice de vazut iarna. Pentru ca in sezonul rece, in perioada sarbatorilor de iarna, ce poate fi mai dragut decat sa vizionati un film impreuna? Un film care sa vorbeasca despre magia sarbatorilor, pe care uneori nu reusim sa o mai gasim, despre puterea dragostei, un film care sa ne faca sa visam, sa credem. Asa ca, daca va doriti cateva momente de ralxare in care sa vizionati filme de sezon, puteti sa va folositi de lista de mai jos.

Cateva filme romantice de vazut iarna

Love Actually

Deschidem lista cu o comedie romantica din anul 2003, in care ii puteti vedea pe Keira Knightley, Hugh Grant, Colin Firth si multi altii. Povesti de dragoste care va vor incalzi inimile. Asa ca, daca sunteti fanii genului, ori daca sunteti fanii actorilor care interpreteaza diverse personaje in acest film, atunci incercati sa nu il ratati.

The Holiday

Este un film pe care nu trebuie sa il ignorati deoarece cu siguranta va va impresiona inca de la inceput. O comedie romantica din anul 2006 cu Cameron Diaz, Jack Black, Kate Winslet, Jude Law. Nu ezitati sa il includeti in lista cu filme romantice de vazut iarna. Doua povesti care va vor fi pe plac.

It’s a Wonderful Life

Filme romantice de vazut iarna

IFC Center

Este un film clasic, din anul 1946, cu James Stewart si Donna Reed. Este un film romantic, o drama de familie care va va arata ca viata este frumoasa. Si nu numai in filme. Va va da un sentiment placut asa ca, daca nu l-ati vizionat pana acum, poate iarna aceasta este momentul perfect pentru a face lucrul asta.

While You Were Sleeping

Nu avem cum sa nu includem in lista noastra cu filme romantice de vazut iarna si filmul de mai sus din anul 1995. Actorii Sandra Bullock si Peter Gallagher dau nastere unor personaje a caror poveste va va impresiona. O comedie romantica pe care o veti gusta minut dupa minut.

The Family Stone

In comedia romantica din anul 2005 ii puteti vedea pe actorii Sarah Jessica Parker, Claire Danes, Diane Keaton. Imediat va veti lasa purtati in povestea filmului. Este perfect pentru o seara de iarna, in care va doriti sa va relaxati.

The Christmas Card

Filme romantice de vazut iarna

Penny Zeller

Un film de care sigur va veti indragosti, asa ca nu ezitati sa il puneti in lista cu filme romantice de vazut iarna. Aparut in anul 2006, filmul ii are in rolurile principale pe Edward Asner si Brian Robinson.

White Christmas

Un film clasic din anul 1954, in care ii puteti vedea pe actorii Bing Crosby, Danny Kaye si multi altii. Este o comedie romantica, un musical care nu trebuie ratat in perioada acesta. Va va aduce zambetul pe buze asa ca, de ce sa nu ii dati o sansa?

Aici punem punct listei noastre cu filme romantice de vazut iarna. Aveti suficient timp la dispozitie pentru a le viziona pe toate chiar. Va vor da o stare de bine, va va face sa credeti in magie, in puterea dragostei adevarate, asa ca puteti profita de aceasta perioada pentru a le viziona.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment