Filme romantice de vazut cu persoana iubita

Ne plac filmele din mai multe motive. Ne fac sa visam cu ochii deschisi, ne ajuta sa intelegem mai bine anumite lucruri, ne invata lectii de viata etc. Si, bineinteles, ne plac filmele romantice, mai ales daca le vizionam alaturi de persoana iubita. Mai jos vei gasi o lista cu filme romantice de vazut cu persoana iubita. In aceasta perioada a anului, cand zilele sunt din ce in ce mai scurte, iar noptile si frigul imbraca zilele, ce poate fi mai placut decat sa stati in casa, la caldura, si sa vizionati impreuna un film?

Cateva filme romantice de vazut cu persoana iubita

The Crown. Casatoria Reginei Elisabeta a II-a, care a avut loc in 1947, a fost prima casatorie regala ce a fost difuzata la radio. Inceputul arata nunta, iar pe parcurs este prezentata viata Reginei, a carei domnie este mai mare de o jumatate de secol.

Filme romantice de vazut cu persoana iubita

Huffinghton Post

Elizabeth: The Golden Age. Filmul spune povestea Reginei Elisabeta I. Se puneau presiuni asupra sa pentru a se casatori. Se va indragosti de Sir Walter Raleigh, iar aceste este numai inceputul.

Shakespeare in Love. Este un film din 1998, care cu siguranta va fi pe placul vostru. Daca sunteti fani Shakespeare, daca va doriti sa pasiti pentru scurt timp in trecut si sa fiti alaturi de una dintre cele mai cunoscute si apreciate figuri literare chiar si in zilele noastre, atunci adaugati filmul pe lista voastra cu filme romantice de vazut cu persoana iubita.

Vanity Fair. Poate ati parcurs deja cartea, iar acum va doriti sa vedeti si ecranizarea, sau poate preferati ca lucrurile sa fie exact invers: intai filmul, apoi romanul. Povestea o are in centrul atentiei pe Becky, iar actiunea se petrece in Anglia secolului al XIX-lea. Un film romantic pe care nu trebuie sa il ratati.

The Princess Bride. Frumoasa Buttercup este aleasa de Printul Humperdinck sa ii fie sotie. Este capturata in noaptea casatoriei de hoti si salvata de adevarata ei dragoste, care, bineinteles, nu era Printul. Cei doi se vor imbarca intr-o aventura pentru a ramane mereu impreuna.

Filme romantice de vazut cu persoana iubita

Fsmsolicitors

Coming to America. Eddie Murphy este Printul Akeem, un print din Africa ce merge in Queens in cautarea femeii care il iubeste pentru cine este, nu pentru bogatia sa. Ne place Eddie Murphy asa ca sa ne asteptam ca si acest film sa fie pe placul nostru.

Diana. Filmul din 2013 este o drama biografica ce urmareste ultimii doi ani din viata Printesei Diana, care se indragosteste de chirurgul pakistanez Hasnat Khan (Naveen Andrews). Este o poveste care sigur va va placea, asa ca puteti adauga cu incredere pelicula in lista cu filme romantice de vazut cu persoana iubita.

Pentru ca zilele friguroase si intunericul ne tin mai mult in casa, de ce sa nu profitam si sa nu ne facem o lista cu filme romantice de vazut cu persoana iubita? Putem incepe cu cele din articolul acesta, apoi lor li se pot adauga si altele, in functie de preferintele fiecarui cuplu. Asa ca, sa lasam iarna sa vina si in timp ce o asteptam sa vizionam cateva filme.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment