Filme de Craciun de vazut cu persoana iubita

De Craciun, cand afara ninge ca in povesti, iar voi stati in casa, la gura sobei sau langa semineu, ce poate fi mai frumos decat sa vizionati impreuna un film de sezon? Am pregatit pentru voi o lista cu filme de Craciun de vazut cu persoana iubita. Va vor crea o stare de bine, va vor aduce zambetul pe buze, va vor arata ca magia de sarbatori exista. Asa ca, sa nu mai pierdem vremea si sa aruncam o privire pe acea lista, pentru ca in zilele urmatoare sa vizionati impreuna cele mai frumoase filme de sarbatori.

teilor.ro

Lista cu filme de Craciun de vazut cu persoana iubita

12 Dates of Christmas

Filmul este o comedie romantica din anul 2011 care sigur va fi pe placul vostru. Printre actorii pe care ii puteti vedea in film se numara Mark-Paul Gossellar, Amy Smart, Jayne Eastwood si Benjamin Ayres.

A Christmas Kiss

teilor.ro

Filmul din 2011 cu Brendan Fehr, Laura Breckenridge si Elisabeth Rohm are in centrul atentiei o poveste de dragoste, deci este numai bun de pus in lista noastra cu filme de Craciun de vazut cu persoana iubita.

A Christmas Star

Filme de Craciun de vazut cu persoana iubita

Been To The Movies

O alta poveste care va va fascina cu siguranta. Este un film din anul 2015 care va scoate in evidenta frumusetea Craciunului.

A Dogwalker’s Christmas Tale

teilor.ro

Filmul din anul 2015 va va fermeca inca din primele minute. De ce? Craciun, catelusi… Ingredientele perfecte pentru un film de sezon, care sa va aduca zambetele pe buze.

A Very Murray Christmas

Filme de Craciun de vazut cu persoana iubita

Ace Showbiz

Este un alt film al anului 2015 care va va capta atentia inca de la inceput. Este o comedie muzicala in care ii puteti vedea pe George Clooney, Bill Murray si Amy Phoehler. Asa ca, daca sunteti fanii genului ori fanii actorilor, nu trebuie decat sa adaugati filmul in lista cu filme de Craciun de vazut cu persoana iubita. Nu aveti nimic de pierdut.

All I Want for Christmas

teilor.ro

Vorbim despre un film din anul 2007, un film romantic, de familie, despre care veti avea numai cuvinte de lauda dupa ce il veti viziona. In plus, daca sunteti fanii lui Gail O’Grady sau Greg Germann, atunci aveti motive in plus sa nu ratati acest film.

An Evergreen Christmas

Filme de Craciun de vazut cu persoana iubita

Movpins

Un film de sezon care le are pe toate: familie, muzica si multe momente care va vor trezi interesul. Asa ca, daca va doriti un film perfect pentru aceasta perioada, raspunsul este cat se poate de usor si il gasiti mai sus. Filmul a aparut in anul 2014 si printre actori se numara Charleene Closshey, Skyler Stonestreet, Naomi Judd, Robert Loggia si Booboo Stewart.

Beethoven’s Christmas Adventure

Filmul din 2011 nu are cum sa nu va cucereasca imediat. Un caine simpatic, o poveste pe masura, o comedie care va va aduce zambetul pe buze, asa ca nu ezitati sa o includeti in lista cu filme de Craciun de vazut cu persoana iubita.

Aici se opreste lista noastra. Asa ca, profitati de zilele libere de sarbatori si vizionati impreuna acele filme care cu siguranta vor fi pe placul vostru.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment