Filmari nunti – Sedinta video extra

Ce inseamna sedinta video extra in filmari nunti?

Dragi miri, in acest articol vreau sa explic semnificatia si rolul acestei sedinte in filmul nuntii voastre. Sedinta video extra este o sedinta suplimentara menita sa imbogateasca filmul nuntii cu detalii si emotii. Este de preferat sa aloci o zi separata acestei sedinte, pentru a te putea bucura de un rezultat calitativ.

teilor.ro

In primul rand, nunta este un eveniment destul de stresant pentru voi mirii. Trebuie sa aveti grija ca totul sa fie perfect pentru invitati, sa va asigurati ca toata lumea se simte bine, sa ajungeti la timp la restaurant dupa Biserica. Daca am strecura sedinta video intre Biserica si restaurant totul are trebui sa fie repezit, nu ati mai putea fi naturali, mintea v-ar fi la „ Oare vom ajunge la timp la restaurant pentru ca invitatii sa nu se plictiseasca?”. Daca alegem sa filmam sedinta video inainte de Biserica ar fi un alt stres legat de timp, din nou cu gandul in alte parti. Dar daca aceasta se filmeaza intr-o zi separata, problema timpului va fi uitata, va veti putea bucura de clipe de tandrete si fericire alaturi de persoana iubita. Astfel aceasta sedinta video extra poate deveni o escapada in paradis, departe de realitate, unde voi sunteti in centrul atentiei si nimeni nu va poate desparti.

Un alt rol al acestei sedinte este ca in filmul nuntii sa ai parte de cat mai multe detalii de emotii, sa poti vedea fericirea si entuziasmul cuplului in acea zi importanta din viata lor. Pentru mai multe detalii despre cum sa aveti o sedinta video cat mai reusita va invit sa cititi articolul «Sfaturi pentru sedinta foto video de nunta».

Aceasta sedinta este pentru voi mirii, pentru ca peste cativa ani sa va aduceti aminte si de partile frumoase din acest eveniment special, nu de cat de stresant a fost sa organizezi o nunta.

teilor.ro

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment