Filmari nunti Oradea

Viata iti scoate in cale oportunitati pe care nu le poti refuza, necazuri pe care nu le ceri, fericirea la care visezi, dar mai presus de orice, viata iti scoate in cale oameni. Cu ei legi relatii de prietenie, de afaceri, etc. Exista insa si relatia dintre doi oameni, acea relatie de iubire care crezi ca nu se va termina niciodata. Si atunci cand ajungi sa realizezi ca nimeni si nimic nu te va desparti de persoana iubita, te hotarasti sa faci pasul cel mare. Am cunoscut diferite cupluri prin prisma meseriei mele( aranjamente florale nunti), cupluri care atunci se casatoreau, cupluri ce veneau la nunti, sau pur si simplu oameni ce flirtau si se vedea clar ca vor forma in curand un cuplu.
Cu cele mai multe cupluri la care am mers la nunta, am discutat si lucruri ce treceau de meseria mea. Cei mai multi dintre ei se plangeau de cameraman nunta. De ce ? Nu , nu pentru ca nu ar exista cameramani buni, ci pentru ca este foarte greu sa alegi un cameraman profesionist care sa faca absolut tot ce doresti pentru filmare nunta. Cineva imi spunea ca de regula un cameraman filmeaza atunci cand considera el momentele cheie, lucru care nu mi se pare ok; altii spun ca singurul lucru bun pe care il fac unii cameramani este sa puna muzica pe fundal la  filmari nunti Oradea, iar un lucru care deranjeaza pentru ca daca te pricepi cat de cat sa lucrezi cu tehnologia, ajungi sa-ti pui singur muzica pe fundalul unei filmari nunti Oradea. Dorind sa aflu cum sta treaba defapt pentru atunci cand se va gasi cineva sa ma ceara in casatorie, am apelat la cunostinte ca sa aflu cat mai multe despre meseria, atributiile si obligatiile unui cameraman ce realizaeaza filmari nunti Oradea, pentru ca asta ma interesa.
Nimeni nu a stiut sa ma lamureasca , ba mai mult am aflat si lucruri mai rele decat cele mai de sus, dar nu mai are importanta. Nu exista domeniu in care sa nu fie si oameni nedemni de meseria lor; si pentru ca prietenii nu m-au lamurit am inceput sa fac singura cercetari.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

flmari nunti oradea

cameraman nunta Oradea, filmari nunti Oradea, filmare cu drona

Am gasit site-ul studioblitz, insa nu era suficient ce scria acolo. Oricine se poate lauda, asa ca am inceput sa intru in discutii cu oamenii ce au lucrat cu aceasta echipa.
Cel mai frumos lucru pe care l-am auzit despre cei din echipa, nu stiu sa vi-l spun pentru ca nu stiu ce sa aleg dintre multele lucruri frumoase ce ii caracterizeaza, insa pot spune ca am auzit despre filmari nunti ieftine in Oradea,  pentru prima oara la ei raportandu-ma la calitate-pret, iar acel videograf chiar stie ce face pentru ca intr-adevar filmari nunti  Oradea sunt unele unicate. Din curiozitate am intrebat una din persoane daca stie pe cineva si la Oradea care sa poata face asa ceva si mi s-a spus ca StudioBlitz.ro exista peste tot in lume, pentru ca asta inseamna sa iti iubesti meseria.
Deci, nu m-am casatorit, nici nu am fost ceruta, dar curiozitatile mele au facut ca atunci cand voi fi gata sa pasesc in lumea femeilor casatorite, sa fie totul in ordine. Trebuie doar sa fiu ceruta de sotie pentru ca acum am cameraman profesionit Oradea, iar eu voi fi personajul principal la prorpriul film.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment