Filmari nunti HD in stil cinematografic

Despre filmari nunti hd in stil cinematografic si traditiile de nunta.

In ultimii ani cameramanii, au inteles ca pentru a se diferentia de concurenta si pentru a veni cu ceva nou pe piata trebie sa adopte filmari nunti hd in stil cinematografic. Daca pana nu de mult se filmau traditiile in mod obisnuit, acum noi, cameramanii, filmam cu alt stil evenimentul dumneavoastra. Cu ce se deosebeste filmarea nuntii in stil cinematografic fata de filmarea traditiilor?
Pai in primul rand, pentru a filma nunta ai nevoie de un scenariu, decor, regie, iar in al doilea rand, aceste lucruri necesita mai mult timp si efort decat o filmare obisnuita a traditiilor. Practic nu exista timp pentru filmari nunti hd cinematografice intr-o singura zi, trebuie sa iti asiguri mai multe zile pentru a realiza aest lucru.
Cat de mult tineti la traditii? Unii dintre voi mai mult, altii mai putin, dar acest lucru este apreciat de fiecare in parte dupa cultura si obiceiurile sale, dar si dupa cat de mult va place arta cinematografica.
filmari nunti hd in stil cinematografic
Unul dintre motivele pentru care nuntile in stil cinematografic ies atat de frumos este alegerea locului in care se desfasoara actiunea. Aceste locatii difera de la o nunta la alta si se poate ajunge de la a filma intr-o camera de hotel pana la un palat sau castel precum Mogosoaia sau Peles etc…
Diferenta intre filmarea obisnuita acasa intr-un apartament de bloc si o camera de hotel sau o filmare exterioara este mare, deoarece poti scapa de agitatia din casa si te poti concentra pe cadrele de substanta ce aduc emotie in film. Asa cum reiese din acest articol pentru a realiza filmari nunti hd in stil cinematografic este nevoie de implicarea mirilor dar si a cameramanului.

Mai jos am sa va dau cateva exemple de filmari in locatii diferite:
Video nunta – Filmari nunti hd in stil cinematografic – filmare in camera de hotel

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Video nunta– filmare in camera obisnuita

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment