Filmari nunti – Filmarea cununiei civile

Filmarea cununiei civile

Dragi miri, m-am decis sa scriu acest articol pentru a va informa ce inseamna filmarea cununiei civile pentru un videograf, mai ales in alta zi decat cea a nuntii. Lumea se intreaba de ce se percepe o taxa aditionala in cazul in care cununia civila este in alta zi.

teilor.ro

In primul rand, sa ne gandim ce se intampla daca sunt doua evenimente care se suprapun, o cununie civila si o nunta propriu zisa. Este clar ca va trebui sa renunt la una dintre ele. Practic, daca aleg sa vin la cununia ta civila, pentru ca peste o saptamana, doua sa vin la nunta ta deja se pierde posibilitatea contractarii unei alte nunti.

In al doilea rand, in functie de echipamentul folosit va trebui sa iau cu mine si alt cameraman, in cazul filmarii cu doua camere. Exista colegi care inchiriaza aparatura, astfel facand acest serviciu si mai scump.

In concluzie, se percep taxe aditionale pentru filmarea cununiei civile in alta zi deoarece cameramanii pot avea proiecte in perioada respectiva. Astfel, este nevoie de rezervarea datei respective pentru filmarea unei cununii civile incat sa nu se suprapuna cu prioiectele semnate deja de catre prestatorul de servicii.

teilor.ro

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment