Filmari nunti – Filmare multicam

Ce inseamna o filmare multicam?

Dupa cum spune si numele, o filmare multicam este o filmare cu mai multe camere, care ofera un efect cinematografic unui eveniment, cum ar fi filmari nunti. Se poate observa usor diferenta dintre filmarea cu o camera si o filmare multicam, prin faptul ca la filmarea multicam apar mai multe perspective, iar filmul de nunta devine mai dinamic.

kitunghii.ro

dehaine.ro

O filmare multicam de calitate presupune o echipa bine construita de profesionisti. Fiecare videograf profesionist are un stil aparte de filmare, iar de aceea este foarte important sa existe o buna comunicare intre cameramani.

Pentru o intelegere si o coordonare cat mai buna este responsabil team leader-ul. Acesta da indicatii fiecarui cameraman in privinta cadrului si pozitiei de filmare. Cameramanii profesionisti sunt obligati sa cunoasca apratura si stilul de filmare a colegilor sai.

In concluzie, in cazul in care doriti o filmare muticam la nunta voastra, informati-va despre pachetul de servicii oferit de videograful dorit in asa fel incat sa fiti siguri ca acesta este capabil sa ofere o filmare multicam de calitate. Va invit sa vizualizati o filmare multicam de calitate si portofoliul meu de nunta.

cartepedia.ro

edenboutique.ro/%20

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment