Filmari nunti – factorii ce sporesc calitatea

Daca va doriti sa aveti parte de filmari nunti de calitate, va sugerez sa luati in calcul anumiti factori ce sporesc calitatea unui film de nunta. Am mai discutat si in alte articole despre alegerea restaurantului, despre make-up, culoarea nuntii.

wevelvet.ro%20

depurtat.ro%20

Restaurantul

In primul rand, pentru o filmare nunta cat mai reusita va recomand sa alegeti cu grija sala. Aceasta trebuie sa fie aerisita, sa nu prezinte coloane si sa fie relativ inalta. Totodata sala nu trebuie inghesuita de mese, pentru ca nu da un aspect tocmai esthetic in filmul de nunta.

Culoarea nuntii

In al doilea rand, culoarea nuntii are un rol foarte important. Este bine sa alegeti o culoare care sa va reprezinte, dar in acelasi timp sa fie in ton cu locatia si cu sezonul in care are loc nunta. Cand alegeti culoarea trebuie sa va ganditi ca nu o alegeti doar pentru flori, ci si pentru vestimentatia domnisoarelor, decoratiunile interioare si a locatiei.

Make-up profesionist

Un alt factor important pentru o filmare nunta calitativa il reprezinta machiajul miresei. Mireasa va fi intotdeauna in centrul atentiei, pana la urma aceasta este ziua ei cea mare, pe care a asteptat-o toata viata. O mireasa trebuie sa fie ingrijita de maini profesionale, pentru ca machiajul sa reziste intreaga perioada, fara sa apara probleme.

edenboutique.ro/%20

saratremo.ro

Atmosfera de nunta

O atmosfera calda, degajata, in care toata lumea se simte bine si se distreaza va da o nota buna filmului de nunta. Cand vei vrea sa revezi filmul tau vrei sa vezi ca oamenii au fost multumiti de mancare, muzica etc pentru ca tu ai incercat sa imaprti cu ei fericirea pe care ai simtit-o in acea zi deosebita din viata ta.

In concluzie, nu ezitati sa apelati la recomandarile profesionistilor, sau ale prietenilor care s-au lasat pe mana profesionistilor. O zi asa de importanta si unica din viata ta merita tot ce este mai bun.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment