Filmare nunta – Transmiterea unui mesaj

Dragi miri, pentru a va ajuta in a alege un cameraman nunta potrivit pentru voi, m-am decis sa scriu un articol despre cum trebuie sa arate o filmare nunta. Aceasta trebuie sa transmita un mesaj, emotiile din ziua nuntii.

Cand urmariti un portofoliu video al unui videograf profesionist ce anume va face sa alegeti un cameraman de nunta? Din punctul meu de vedere factorul principal ar trebui sa fie stilul de filmare nunta. Faptul ca urmariti un cuplu total necunoscut, dar care ajunge sa va impresioneze, sa va sensibilizeze prin transmiterea unui mesaj, si anume emotiile traite de cuplu in aceea zi importanta din viata lor.

O filmare nunta trebuie sa prezinte un fir narativ logic, intrepatruns cu detalii care fac evenimentul unic. Fiecare cuplu este unic, evenimentul in sine este unic. Rochia de mireasa o imbraci o data in viata. Consider ca trebuie pus un accent pe detalii, pentru a da unicitate fiecarei nunti, altfel tot ce vom vedea va fi o insiruire Stare Civila – Biserica – Restaurant. Bineinteles si coloana sonora a unui clip are un rol important in sensibilizarea privitorului, dar despre aceasta am vorbit in articolul «Muzica de nunta. Impactul ce il are coloana sonora in filmul nuntii voastre».

Va invit sa urmariti un stop cadru ce transmite emotia simtita de cuplu in ziua nuntii lor. Totodata puteti vizualiza portofoliu video.
filmare nunta

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment