Filmare nunta – sesiunea Trash the Dress

Ce reprezinta “Trash the Dress” in filmare nunta?

Sesiunea “Trash the Dress” este un stil de filmare/fotografiere menit sa puna in contrast o imbracaminte eleganta, in cazul acesta rochia de mireasa, si o locatie nepotrivita, precum o plaja, strazi neingrijite, acoperisul unor cladiri, campuri sau cladiri abandonate. In aceasta sesiune mireasa poate distruge rochia prin a o uda, murdari sau sfasia.

Aceasta sesiunea trebuie facuta separat, alocand suficient timp si preferabil urmarind un scenariu conceput de voi si videograf profesionist. Comunicarea este cheia succesului. Din punctul meu de vedere, aceasta sedinta “Trash the Dress” este o mica escapada dupa nunta, unde te poti bucura de ultimile momente in rochia de mireasa.

Locatia acestei sedinte ar trebui sa prezinte un punct comun pentru cei doi miri, ar trebui sa se simta comfortabil in acel loc pentru a putea fi cat mai naturali. De asemenea mai multe locatii vor da originalitate si unicitate filmului de nunta. Locatiile pot varia de la oras pana la malul marii, un varf de munte sau un peisaj rustic de tara.

Cu cat vrei ca aceasta sesiune sa fie mai cinematica si sa transmita cat mai bine mesajul cu atat ar trebui sa dai importanta timpului alocat

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment